ANA & THE CHANGES 04.10.2019. Dom omladine

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
ANA & THE CHANGES 04.10.2019. Dom omladine
Dom omladine, Dečanska, Belgrade, Serbia
04.Oct.2019
20:30BeogradSrbija

Video singlom “Differences” Ana & The Changes najavljuju izlazak drugog studijskog albuma istoimenog naziva, kao i veliki beogradski koncert koji je zakazan za 4. oktobar u Domu omladine Beograda. Specijalni gost na koncertu biće rumunski alternativni bend byron, čiji je pevač Den Bajron bio gost na prvom singlu s albuma “Take My Hand“.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma omladine, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs po promotivnoj ceni od 800 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1000rsd.

Ana Ćurčin je u konstantnoj potrazi za savršenom pesmom, idealnim akordom i pravim osećanjem. “Differences” je nešto najbliže savršenoj pop pesmi što je do sada uspela da napravi. Na prvu loptu to je vesela i zarazna ljubavna pesma, a onda kako vas ritam obuzme i kako se prepustite zavodljivoj igri klavira i gitare, počinjete da otkrivate nove slojeve i da tonete i tonete….

Album “Differences” zvanično će se pojaviti digitalno i na Youtube-u 6. septembra i drugo je studijsko izdanje Ane Ćurčin posle debija “Sketches of Belonging” (2016). “Differences” je kolektivno delo benda Ana & The Changes, a pored Ane Ćurčin grupu čine Goran Antović, Marko Cvetković i Marko Benini. Goran Antović uradio je miks, produkciju i mastering. Gosti na albumu bili su Ivana Vukmirović i Nataša Guberinić. Izdanje albuma na CD-u u limitiranom tiražu premijerno će moći da se kupi na koncertu 4. oktobra.

Koncert u sali “Amerikana” deo je ovogodišnjeg izdanja muzičke konferencije Indirekt, koja će se na više lokacija u gradu održati od 2-4. oktobra.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.