SRPNG w Milos Vujovic & Lobor D 13.01. 2018. Black Hole Club

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
SRPNG  w Milos Vujovic & Lobor D 13.01. 2018. Black Hole Club
Marsala Tita 92, Vrbas
13.Jan.2018
SrbijaVrbas

Evo jos jedne tematske zurke udruzenja gradjana Black Hole!
Po prvi put nase udruzenje ce organizovati docek pravoslavne nove godine. Zurka ce se odrzati u svima vec poznatom BH klubu, a za one koji planiraju da nas posete po prvi put…(podrum hotela Backa / M.Tita 92).
Velika nam je cast da vam predstavimo momke koji nam dolaze iz All Stars Alliance Pančevo, koji su podigli nivo lokalnog klabinga na najvisi moguci nivo, koji su residenti u legendarnom Štab Pogon i koji iza sebe imaju ogoroman broj velikih nastupa u dugogodisnjoj karijeri, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a jedan od najzapazenijih je sigurno kada su nastupali uTechno Tuesday Amsterdamu.
Dame i gospodo predstavljamo vam jednog od legendarnih techno DJ/Producenata koji je skoro proslavio 15 god DJ karijere i koga ste imali prilike da slusate na poslednjem Berlinski Zid – Festival Moderne Nemačke Umetnosti kada je delio pult sa Len Faki (OFFICIAL), a to je Milos Vujovic. Ovaj put, DJ pult ce podeliti sa svojim starim prijateljem, koji je ujedno i veliki prijatelj BH organizacije i ciji je set, po misljenju mnogih obelezio ovogodisnji Black Hole Fest, svakako Lobor D ! Naravno ni ova zurka nece proci bez domace podrske (DJ Rale Vukovic, Barber & Troubleman) koji ce podrzati party svojim warm up setom.
Vreme je da zapisete datum i da se lagano pripremite za neverovatne Techno i Progressive setove i za mnoga druga iznenadjenja koja vam spremamo.
Start je u 22h, a kraj u 04h (ako ne bude neki extra hour vise ;D).
Ulaz ce se naplacivati 300 din.
Polako se pripremajte i ne propustite ovakav spektakl.
Jos informacija uskoro… 😀


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.