Ex Revolveri 05.05.2018.Fest

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Ex Revolveri 05.05.2018.Fest
Pinki, Zemun
05.May.2018
BeogradSrbija
Koncertna promocija novog albuma „Izvan Okvira“ grupe Ex Revolveri u subotu 5. maja
Sve ono što je tokom ranijih godina i diskontinuirane karijere krasilo EX Revolvere i pre toga Revolvere, karakteriše i ovde prisutnu muzičko/izražajnu ponudu, koju svojim stavovima i idejama poručuje ovaj tim die hard rockera i freakova. 8 ujednačenih songova koji se kreću kroz formu bazičnog rocka i rock and rolla, gde bend deluje kao skladna celina i gde se svirači dopunjuju mentalno, a ne samo kroz elemente tkzv. izvođačkih „fraza“, jasno prikazuju na kojoj i kakvoj je talasnoj frekvenciji bend.Ex Revolveri : Gitare Dejan Radisavljevic i Vladimir Djordjevic,klavijature Sasa Knezevic, Bubnjevi Goran Petrovic -Uske ,bas gitara Dejan Matekalo, vokal. Vladimir Jaksic
Produkcija : Ivan Petrovic i Vladimir Jaksic

RADIOFONIKS je bend koji nastavlja rad sastava Blues rezervata. Iz garažnog bluz-roka, muzika grupe se transformisala u zvuk koji u sebi sadrži mnoštvo uticaja iz različitih sfera popularne muzike (rokenrol, bluz rok, kantri rok, alternativni kantri, psihodelicni rok), koji su sklopljeni u homogenu (radiofoničnu) zvučnu celinu.
RADIOFONIKS su: Vladislav Vladica Radojević (lirika, glavni vokal, gitara), Dušan Milutinović (solo gitara, prateći vokal), Uroš Vojinović (bubnjevi, perkusije), Aleksandar Nedeljković (bas gitara, prateći vokal) i Nemanja Vidojević (zvuk, produkcija). U februaru 2018. godine bend je snimio svoj prvi EP u studiju „Šamarčina“ u Vrbasu. Snimatelj materijala je Robert Telčer (Partibrejkers, Veliki prezir, Boye, Anton i Hevi Hipi Bejbi, Plavi Ptičić), a produkcija je delo Roberta Telčera i Nemanje Vidojevića. Materijal možete čuti na Radiofoniks bandcamp stranici. Pored tih pesama, bend izvodi i kompozicije sastava Blues rezervata, koje su prearanzirane u skladu sa novim zvukom ovog kvarteta.
Ulaz 300 dinara
Info/ 063 700 81 50


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.