Auf Wiedersehen koncert 17.11.2017. Pločnik

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Auf Wiedersehen koncert 17.11.2017. Pločnik
Međimurska 21, Zagreb
17.Nov.2017
Hrvatska

Auf Wiedersehen koncert 17.11.2017. početak u 20h do 02h, Pločnik

Auf Wiedersehen je beogradski rokenrol/electro bend koji svoj mini tour otpočinje koncertom u Pločniku gdje će se premijerno predstaviti zagrebačkoj publici.

Minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, rokenrol energiju i zvuk koji ne podliježe nikakvim kompromisima daju njihovoj glazbi plesni karakter s mračnim prizvukom. Pod utjecajem različitih glazbenih pravaca, a da pritom ne pripada ni jednom, zvuk benda može se okarakterizirati kao garažni disko ili electro-no wave-disco punk.
U koncertnom izvođenju možete očekivati otvorenije forme sa elementima improvizacije.

Ukoliko vam se čaga, a da to nije ono uz šta uobičajeno hopšete, Auf Wiedersehen će zadovoljiti kriterije koji vašim koljenima i kukovima u pokretu ulijevaju izvjesnu dozu autonomije.

U lipnju 2016. objavljen je prvi album benda koji se našao na listama najboljih regionalnih albuma godine.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLgXyKzCK5zrkh-d2NqPhi-iIvqIpP-ja3

Nastup Auf Wiedersehena dogovoren je u suradnji sa Linea BOLDkolektivom za promidžbu i povezivanje u kulturi, kojem je ovo također premijerni projekt suradnje sa umjetnicima iz regije. Spremite se za nešto novo!Auf Wiedersehen concert 17.11.2017. starts at 08 pm – 02 am at Plochnik

Auf Wiedersehen  is a rokenrol / electro band from Belgrade who starts their mini tour at Pločnik where they will premiere at the Zagreb audience.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.