BALET NA LEDU – Labudovo Jezero 07.12.2018.

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
BALET NA LEDU – Labudovo Jezero 07.12.2018.
SAVA CENTAR, BEOGRAD
07.Dec.2018
BeogradSrbija

Balet na ledu “Labudovo jezero” u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga

Team System Music vas poziva na najsofisticiraniji događaj ove zime u prestonici – balet na ledu ‘’Labudovo jezero’’ u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga!

‘’Labudovo jezero’’ će se održati u petak 7.decembra 2018 u Sava Centru s početkom u 20:30h.

Tom prilikom, imaćete mogućnost da uživate u spektaklu ansambla Ruskog državnog baleta kojeg čine 30 klizača – baletskih umetnika, pobednika na olimpijskim igrama, svetskim,evropskim i nacionalnim prvenstvima – čak 20 plesača imaju titulu Majstora sporta Rusije!
Na čelu baleta nalazi se umetnički direktor Konstantin Rasadin, koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista svetski poznatog Marinski baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurejeva. Rasadin je učestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom.

Od 1995.godine Balet na ledu iz Sankt Peterburga izvođen je na najprestižnijim pozornicama Engleske, Amerike, Holandije, Nemačke, Kine, Koreje, Tajvana, Španije i Južne Amerike, a vrhunski klizači imaju za sobom više od 7000 nastupa širom sveta.
Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju za kojeg se uvek tražila ulaznica više.

Iste se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra, DD Ticketsa i svim prodajnim mestima Eventima po sledećim kategorijama:
Parter 2 – 1.800,00 RSD
Parter 1 – 2.200,00 RSD
VIP – 2.900,00 RSD


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.