Deca iz vode: gost Žika Todorović (EKV 1987-90) 03.11.2018. Dorćol Platz

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Deca iz vode: gost Žika Todorović (EKV 1987-90) 03.11.2018. Dorćol Platz
Dobračina 59b, Beograd
03.Nov.2018
BeogradSrbija

Tradicionalni beogradski koncert povodom godišnjice smrti Milana Mladenovića, Deca iz vode / EKV tribute band project / sa gostima održaće 3. novembra u Dorćol Platzu.

Velika nam je čast da će ove godine specijalni gost koncerta biti Srđan Žika Todorović i sa nama na bini odsvirati nekoliko pesama!

Žika je u EKV-u bio od 1987 do 1990 godine i sa njima snimio dva studijska albuma “Ljubav” i “Par godina za nas”. Pesme Zemlja, Krug, Srce, Ljubav, Par godina za nas, Pored mene, Ljubav, 7 dana, Sihro su dominirale top listama i taj period se smatra najuspešnijim periodom u radu Ekatarine Velike a veliki doprinos tome dao je i Žika sa svojim stilom sviranja bubnjeva. Pre toga je bio u Disciplini Kičme, a ranije je svirao u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa, a sa EKV je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost. Nakon EKV-a i povremene saradnje sa nekoliko grupa se posvećuje isključivo glumi i iza njega su brojne uspešne uloge i poznatim filmovima i serijama. Nakon pauze od preko dve decenije svi mi zaljubljenici u pesme EKV-a moći ćemo da ga vidimo, čujemo i pozdravimo uživo!

Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a, kao i prvenca Katarina II i najpoznatije pesme od Šarla Akrobate. Pored Žike imaćemo još nekolicinu gostiju čija imena ćemo objaviti u narednim danima. Pre koncerta imaćete priliku da vidite spotove i fotografije koje su uradili članovi Deca iz vode (udruženje poštovalaca i ljubitelja grupe EKV) kao i kratki tv film „Dečak iz vode“. Ovo će biti 6-ti novembarski koncert zaredom u Beogradu i posle Blue Moona, Mikser House-a i Doma Omladine ove godine mesto okupljanja biće art district na Dorćolu.

Karte su u pretprodaji po ceni od 700 din u Dorćol Platzu, Felix Shopu (TC Sremska I sprat) i Yugovinyl store-u (Cetinjska 15). 7 dana pre koncerta karte će biti 800 din, a ako ostane na dan koncerta biće 1000 din. Broj karata je ograničen.

Ovo je zemlja za nas, ovo je koncert za svu našu decu iz vode!
Vidimo se 3. novembra u Dorćol Platzu ♥

Sorry, this entry is only available in Srpski.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.