Dža ili Bu – 30 godina! – Božidarac 28/04/2017

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Dža ili Bu – 30 godina! – Božidarac 28/04/2017
Božidarac, Radoslava Grujića 3, Beograd, Srbija
28.Apr.2017
BeogradSrbija

VELIKI ROĐENDANSKI KONCERT – 30 GODINA DZA ILI BU!
Božidarac, petak 28. april 2017. od 20h
Pošto je kapacitet Božidarca ograničen a bend želi da da časti fanove besplatnim ulazom na koncert deliće se besplatne ulaznice.
BESPLATNE ULAZNICE se mogu preuzeti od 03. aprila @ FELIX Shop, TC Sremska, i Mascom Store – Čumićevo Sokače. Obezbedite ih na vreme! Maksimalan broj ulaznica koje se mogu preuzeti je 4!

Ulaskom u 2017. godinu ušli smo i u godinu grupe DŽA ILI BU!
Proslavljaju zavidnu godišnjicu – 30 godina postojanja!

Tim povodom Beogradu će pokloniti BESPLATAN KONCERT – 28. aprila slaviće se u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala.

DŽA ILI BU osnovan i su 1987. na Vračaru, pa će baš tu i proslaviti 30. rođendan.
Iza sebe imaju sedam studijskih albuma, a aktuelno izdanje ,,Sedma sila" proglašeno je od strane slušalaca Radio Beograda 202 za najbolji album 2016. godine, a singl ,,Gasio sam mrak" za hit godine!

Dža ili Bu su ujedno i jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Dža ili Bu već imaju tradiciju da na proslavama jubileja ugošćavaju najbolje mlade bendove: za 20. rođendan ugostili su Repetitor, za 25 godina postojanja Straight Mickey & The Boyz, a za 30. rođendan pozvali su nove nade rock scene – grupu Degeneza.

Pošto je kapacitet Božidarca ograničen, a bend želi da časti fanove besplatnim koncertom, ulaznice će biti BESPLATNE, ali neophodne! Ulaznice za rokenrol koncertnu žurku sezone mogu da se preuzmu u FELIX Shop-u (TC Sremska, I sprat). Jedna osoba može da preuzme maksimalno četiri ulaznice.

Pred veliki rođendanski koncert koji nas očekuje u Božidarcu 28. aprila, Dža ili bu su objavili i novi spot za pesmu ,,Zauvek".

Spot je snimljen u produkciji studija ,,Fabrika" uz veliku pomoć i podršku RTS-a, koji je bendu ustupio deo video materijala.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.