ANDRE RIEU 25.11.2020. Štark arena

EVENT IS OVER
ANDRE RIEU 25.11.2020. Štark arena
Arena
25.Nov.2020
20:00BeogradSrbija

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

André Rieu, holandski „Кralj valcera“, koji je učinio klasičnu muziku dostupnom svima, će sa svojim Johan Štraus orkestrom ponovo posetiti Beograd 25. novembra 2020., u sklopu svoje svetske turneje.

Nazvan „maestro mase“ (Njujork Tajms) ove godine, srpska publika može da se raduje potpuno novom programu, fantastičnim melodijama iz filma, muzičke, opere i operetete, kao i tradicionalne muzike, i naravno da je pozvana da pleše valcer u nezaboravnoj večeri muzike i plesa.

„Moj orkestar i ja smo toliko uzbuđeni što se ove godine tokom naše svetske turneje ponovo vraćamo u Beograd. Naša poslednja poseta 2019. bila je zaista nezaboravna i veoma emotivna. Publika u Srbiji je tako entuzijastična, strastvena i topla. Biće divno vratiti se u vašu zemlju u novembru da proslavimo ljubav, život i naravno: muziku“ – izjavio je Rieu.

André Rieu nastavlja da gradi imperiju od svetske turneje klasične muzike. On čvrsto veruje da je klasična muzika napravljena za svakoga da uživa. Na njegovim koncertima naći ćete publiku koja se smeje, plače, peva i pleše. Njagov besprekoran način da zadivi svoje gledaoce od početka do kraja, praveći klasičnu muziku zabavnom i savremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena. Godina 2019 je bila najuspešnija godina u njegovoj karijeri, sa preko 700.000 ulaznica koje su prodate širom sveta. Njagovi koncerti su mnogo više od muzike. Prelepe haljine, veliki ekrani iza orkestra, mnogi međunarodni solisti, romantično osvetljenje i puno humora čine koncerte André Rieu savršenom zabavom za čitavu porodicu.

„Nakon onako pozitivne reakcije publike, povratak Andrea Rieua i njegovih muzičara ne predstavlja preveliko iznenađenje. Sa zadovoljstvom mogu istaći kako su brojni zaljubljenici u muziku prepoznali izuzetan trud, energiju i vrhunsku produkciju koji stoje iza svakog nastupa i ne sumnjamo da će odaziv ponovno biti odličan – izjavio je direktor Star produkcije i organizator koncerta Alen Кljuče.

Ulaznice za ovaj spektakl koji će se održati 25.11.2020. godine u beogradskoj Štark Areni sa početkom u 20 časova biće u prodaji od 13. marta i možete ih obezbediti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a.


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.