DRŽAVNI POSAO "VELIKA SEOBA ARHIVATORA" 06.10.2022. Mts dvorana

EVENT IS OVER
DRŽAVNI POSAO "VELIKA SEOBA ARHIVATORA" 06.10.2022. Mts dvorana
Dečanska 14, Beograd
06.Oct.2022
20:00BeogradSrbija

VELIKA SEOBA ARHIVATORA” 06. OKTOBRA U MTS DVORANI

ČUVENA TROJKA ČVARKOV, TORBICA I BOŠKIĆ U NOVOJ HUMORISTIČKOJ PREDSTAVI

PRODAJA ULAZNICA NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA TICKETS.RS

Premijera četvrte u nizu predstave u realizaciji publici već uveliko poznate ekipe Državnog posla: VELIKA SEOBA ARHIVATORA biće održana 06. oktobra u 20h u mts Dvorani. Pod “rediteljskom palicom” Petra Jovanovića, ekipa koja je svojim humorom obišla  ceo svet , iza sebe ostavivši blizu 400 izvođenja čuvenog Državnog posla, i ovoga puta u sastavu: Dejan Ćirjaković – Boškić, Dimitrije Banjac- Čvarkov,  i Nikola Škorić – Torbica,  na humorističan način bavi se problemom migracija u regionu.

U ovom pozorišnom komadu posmatramo Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u kojoj su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”.

Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.