ELEMENTAL 22.10.2022. Mts dvorana

EVENT IS OVER
ELEMENTAL 22.10.2022. Mts dvorana
Dečanska 14, Beograd
22.Oct.2022
20:00BeogradSrbija
OVO ĆE BITI NAŠ NAJVEĆI SOLO NASTUP U SRBIJI, PORUČUJU ČLANOVI BEDNA

Posle vrelog leta, “vatrena muzička stihija” se nastavlja, a deo koncertnog opusa pubike mts Dvorane biće i regionalno popularan sastav Elemental, koji će 22. oktobra nastupiti u kultnoj Dvorani. Beogradska publika će jedan od najatraktivnijih koncertnih sastava, koji na sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu  prvi put, a ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji.

Prodaja karata za koncert počinje danas na blagajni mts Dvorane i putem tickets.rs.

Nakon osam studijskih albuma koliko ih ima u vlasništvu ovog benda, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret beogradske publike sa svojim dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan  žanr.

U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ove grupe su “britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala”.

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu.
” Njihov prioritet je uvek bio blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe”.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.


KARTE SU U  PRETPRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS. RS DO 10 JULA PO CENAMA OD: 2.500 DIN, 1.900 DIN I 1.400 DIN


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.