Gala koncert Dečje Filharmonije "San novogodišnje noći" 31.12.2022 MTS Dvorana

EVENT IS OVER
Gala koncert Dečje Filharmonije "San novogodišnje noći" 31.12.2022 MTS Dvorana
Trg Nikole Pasica
31.Dec.2022
17:00BeogradSrbija
Dragi prijatelji, svi istinski mali i veliki ljubitelji klasične muzike, tradicionalni novogodišnji gala koncert Dečje Filharmonije održaće se 31. decembra 2022. godine sa početkom u 17.00 časova u MTS Dvorani u Beogradu, pod nazivom “San novogodišnje noći”. 🎼
Ovaj izuzetan koncert namenjen svim generacijama je prava prilika da se zaokruži stara godina i na najbolji način proslavi dolazak Nove godine. Publika će imati priliku da uživa u čuvenim delima klasične muzike u izvođenju talentovanih mladih solista uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića, kao i u popularnim operskim arijama i savremenim muzičkim numerama. ✨
Članovi Dečje filharmonije su talentovani učenici nižih i srednjih muzičkih škola iz Beograda, dobitnici nagrada na prestižnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Neki od njih su dugogodišnji korisnici instrumenata fondacije „Deca deci“, koja na taj način pomaže njihovo školovanje i profesionalno napredovanje. Takođe, u cilju stvaranja šire platforme za kulturnu razmenu i povezivanje najmlađih, fondacija “Deca deci” je od 2015. godine proširila aktivnosti i oformljen je Regionalni dečji orkestar koji čine deca iz 5 gradova: Beograda, Zagreba, Ljubljane, Sarajeva i Skoplja.
Novogodišnji gala koncert Dečje Filharmonije organizuju Centar beogradskih festivala – CEBEF, Fondacija “Deca Deci” i “Dečja Filharmonija”.
Ulaznice možete uskoro kupiti na web sajtu tickets.rs putem linka https://tickets.rs/…/decija_filharmonija_san…, kao i na blagajni MTS Dvorane i svim Ticket Vision prodajnim mestima.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.