HARI MATA HARI 16.12.2022. MTS Dvorana

EVENT IS OVER
HARI MATA HARI 16.12.2022. MTS Dvorana
Trg Nikole Pasica
16.Dec.2022
20:00BeogradSrbija

HARI MATA HARI OVE ZIME PRED BEOGRAĐANIMA
 

 
 
PRVI VELIKI KONCERT POZNATOG POP MUZIČARA 16. DECEMBRA U MTS DVORANI
 

 
 
Hari uoči nastupa:“Zadovoljstvo mi je što će moj 33. beogradski koncert biti u mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata“
 
Bosanska pop zvezda i umetnik Hari Mata Hari, čije brojne hitove i dan danas pevuše sve generacije, nastupiće 16. decembra pred beogradskom publikom, prvi put u mts Dvorani ( nekadašnjoj Dvorani doma sindikata), posle čak 32 održana koncerta u srpskoj prestonici. Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremani zimski koncert održaće ekskluzivno za Beograđane,  u gradu u kom je punio sve veće koncertme hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči nastupa Hari ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom poručuje: „ Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. decembra“, ističe Hari.
Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a  među studijskim albumima su:  „ U tvojoj kosi“;  „Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija“; „Ja te volim najviše na svijetu“; „ Volio bi’ da te ne volim“;  „Strah me da te volim“; „Ja nemam snage da te ne volim“;  „Baš ti lijepo stoje suze“ „Sreća“…

Hari Mata Hari predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2006. održanom u Atini, u Grčkoj, gde je osvojio treće mesto, a učestvovao je i na brojnim festivalima među kojima su; 1986 – Jugovizija 1986. Hrvatski Radijski Festival 2002- Hrvatski Radijski Festival 2004 i mnogi drugi.

Prodaja karata za koncert je na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs 


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.