KIKI LESENDRIĆ I PILOTI 03.11.2023. MTS Dvorana

EVENT IS OVER
KIKI LESENDRIĆ I PILOTI 03.11.2023. MTS Dvorana
Trg Nikole Pasica
03.Nov.2023
20:00BeogradSrbija

KIKI LESENDRIĆ I PILOTI 03. NOVEMBRA U MTS DVORANI

 

BEND ĆE NA KONCERTU PREDSTAVITI I NAJNOVIJI ALBUM “MALI TRAGOVI NA NEBU”

 

Poznati pop rok sastav Kiki Lesendrić i Piloti održaće koncert u beogradskoj mts Dvorani 03. novembra, čime će zaokružiti svoje postojanje na muzičkoj sceni nešto više od 40 godina i istovremeno predstaviti i novi album “Mali tragovi  na nebu”.

Bendu Piloti koji je osnovao Zoran Kiki Lesendrić, ovo će biti prvi samostalni nastup u mts Dvorani, a uoči nastupa  frontmen benda poručuje da se raduje ponovnom susretu sa publikom :” Veliko je zadovoljstvo i raduje me što ću prvi put zasvirati na sceni mts Dvorane, nekadašnje Dvorane Doma sindikata. Ovaj koncert biće potpuno drugačiji od svega na šta je do sada naša publika navikla”, kaže Kiki, ne krijući da bend za 03. novembar spema iznenađenje.

Kultni sastav je harao  Beogradom tokom 80-ih, a i dan danas brojne generacije uživaju u njihovim hitovim, te ih gotovo svakodnevno čujemo na radio stanicama.

Svoj prvi album pod istoimenim nazivom ( Piloti) grupa je snimila 1981.godine čiji su hitovi ostavili traga na pop rok sceni sve do danas. Albumom „Mesec na vratima” koji je izašao 2008. godine, bend se vraća u sam vrh srpske i regionalne muzičke scene. Pesme koje su obeležile taj album; Te noći smo se potukli zbog nje”, „Kako si lepa”, danas su obavezni deo repertoara poznatog pevača na svakom nastupu.

Podsetimo,  posle uspešnog albuma iz 2008. slede još dva studijska albuma: „Slučajno i zauvek”, „Širom zatvorenih očiju” i kompilacijski album „Rekla je da u mojoj glavi…” na kome se nalaze najveći hitovi snimljeni tokom 2016. godine u novim, modernim aranžmanima.

Istovremeno, album “Svet je lep kada sanjamo”, snimljen je uživo na nastupu na beogradskom Beerfest-u 2009. godine, na kome se nalazi 15 pesama sa istoimene višemesečne turneje.


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.