Mile Kekin Trio 14.02.2023 Zappa Baza

EVENT IS OVER
Mile Kekin Trio 14.02.2023 Zappa Baza
Bulevar Vojvode Bojovica 30a
14.Feb.2023
21:00BeogradSrbija
Dan zaljubljenih uz Mileta Kekina u Zappa bazi
Legendarni Mile Kekin i njegov trio nastupiće na Dan zaljubljenih, 14. februara 2023. (21.00) u beogradskoj Zappa bazi, u organizaciji agencije Long Play. Čuveni roker vratiće se u Srbiju samo dva meseca posle izuzetno uspešnih skorašnjih koncerata u Smederevskoj Palanci, Zemunu, Novom Sadu i Kikindi.
Najavljujući nastup u Zapa bazi, dugogodišnji frontmen Hladnog piva objašnjava:
“Mile Kekin trio je poluakustični sastav s kojim izvodim pesme iz svih perioda mog autorskog rada. Publika će imati priliku da čuje numere Piva kao i neke s mojih samostalnih izdanja, ali i kompozicije koje će se tek naći na mom nadolazećem albumu”.
Uz Mileta, na bini će biti Mark Mrakovčić (akustična gitara, perkusije) i Danko Krznarić (klavijature, električna gitara).
“Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi s manje decibela zabavim publiku. Želim da to učinim ne samo svirkom, već i pogledom iza kulisa njima poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4, a ne, recimo, Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu a ne za malog”.
Kad smo već kod “Male”…
“Na koncertu će moći da se kupi i istoimena slikovnica, ali i vinil i CD mog prethodnog albuma ‘Kuća bez krova’. Veselim se nastupu kao i druženju za šankom posle svirke”.
Svirka u Zapa bazi biće poslednja prilika da uživate uz Mile Kekin trio u toj formaciji, pred objavljivanje albuma u martu.
“Uslediće, zatim, koncerti sa celim, šestočlanim bendom s kojim ću izvoditi kombinaciju najvećih hitova Hladnog piva i mojih solo pesama”, najavljuje Kekin.
Utorak 14. februar
Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 1500 dinara svakog dana u Zapa Baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1800 dinara kao i na ulazu Zappa Baze
Start 21h
Rezervacije na tel. 064/0108011

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.