Milica Pavlović 23.12.2023. Štark Aren

EVENT IS OVER
Milica Pavlović 23.12.2023. Štark Aren
Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
23.Dec.2023
20:00BeogradSrbija

Nakon višegodišnjeg iščekivanja beogradska publika će 23.12.2023. godine u Štark Areni imati prilike da po prvi put uživa u istinskom audio-video spektaklu mlade muzičke zvezde Milice Pavlović, koja je sudeći po zvaničnim statistikama i najpopularnija pevačica mlađe generacije. Nakon što je regionalnu turneju započela spektakularnim solističkim koncertom “Кraljica Juga” u Nišu, nastavak turneje će obeležiti njen peti studijski album koji nosi naziv “LAV”.

PROMOTIVNE CENE ULAZNICA:

VIP fan pit: 4.000 RSD (Uz kupljenu kartu se na poklon dobija potpisan limited edition primerak albuma “Lav”)

Fan Pit: 2.800 RSD

Parter: 1.800 RSD

Barski sto: 4.500 RSD (mesto) (minimalno 2, maksimalno 6 mesta)

Separe: 15.000 RSD (mesto) (minimalno 8, maksimalno 10 mesta)

Nivo 200: 2.500 RSD

Nivo 200 / Gold tribina: 3.200 RSD

Nivo 400: 2.300 RSD

Nivo 400 / Gold tribina: 2.800 RSD

Loža: 15.000 RSD (mesto)

Ulaznice za koncert Milice Pavlović možete kupiti putem eFinity aplikacije, sajta EFINITY.RS i na eFinity prodajnim mestima (TC Rajićeva 1. sprat; blagajna Štark Arene).

Od potpuno anonimne devojke iz malog sela Bunibrod kod Leskovca do devojke o kojoj bruji ceo region bilo joj je potrebno samo petominutno pojavljivanje u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a da je vredna, ambiciozna i posvećena u tome da ostvari svoje snove potvrđuje nam njena dosadašnja karijera. Sudeći po rečima Saše Popovića, Milica je i najuspešnija zvezda koju je lansiralo pomenuto muzičko takmičenje.

Milica Pavlović nam je u prethodnih jedanaest godina pokazala da je moguće postići neverovatne rezultate i napraviti veliku karijeru isključivo i samo zahvaljujući dobrim pesmama, nastupima i potpunom posvećenošću svom poslu.

Maksimalna predanost karijeri, besprekoran imidž i veliki hitovi obezbedili su joj titulu najpopularnije pevačice mlađe generacije, a sudeći po dosadašnjim rezultatima ostvariće joj se i velika želja da neverovatnu cifru od milijardu pregleda svojih pesama proslavi upravo zajedno sa svojim fanovima 23. Decembra u Štark Areni.

U toku jedanaestogodišnje karijere objavila je četiri studijska albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama “Tango”, “Seksi Senorita”, “Ljubi, Ljubi”, “Boginja”, “Mogla Sam”, “Operisan Od Ljubavi”, “Hej Ženo”, “Tako Mi i Treba”, “Кidaš Me”, “Oko Moje”, “Šećeru”, “Provereno”, “Posesivna Bivša”…

Hrabrost da isprobava sopstvene granice dovela ju je do samog vrha regionalne muzičke scene, a svoj prvi solistički koncert u Begradu najavljuje uz peti studijski album naziva “Lav”.

Budući da se trudila da svih ovih godina publici pruži svoj maksimum na svakom polju, te da je poznata i kao vrhunski performer, nema sumnje da će njeni fanovi 23.12.2023. imati prilike da uživaju u eksploziji neverovatne energije i apsolutnom audio-vizuelnom spektaklu.

“Senorita Music”, produkcijsko-izdavačka kuća na čijem čelu se nalazi sama pevačica, je pre nekoliko meseci na koncertu “Кraljica Juga” u Nišu već pokazala vrhunsku produkciju, te nema sumnje da će i nastavak turneje obeležiti spektakularna bina, multimedija i scenski nastupi.

– Ovo je ostvarenje mog sna. I daću sve od sebe da bude spekakularno kao nikada pre, a ja svoja obećanja ispunjavam – kratko je poručila Milica Pavlović.

*Slobodni smo da čujemo svaku vašu pohvalu i kritiku koju možete poslati na office@efinity.rs


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.