Nipplepeople 20.03.2020. Dom omladine

EVENT IS OVER
Nipplepeople 20.03.2020. Dom omladine
Makedonska 22, Beograd
20.Jan.2020
21:00BeogradSrbija

Elektro pop duo Nipplepeople kreće u martu na svoju prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata, među kojima je 20. marta (21:00) dvorana “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Duo se tako vraća u “Amerikanu”, koju su rasprodali pre ravno godinu dana i potvrdili status regionalne atrakcija i muzičkog fenomena, a pored toga nastupiće u 7. marta u Zagrebu, 14. marta u Rijeci i 21. marta u prostoru “Čaurnice” u Kragujevcu, dok će preostala četiri koncerta najaviti kroz nekoliko nedelja.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na Jutjubu. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”.

Ulaznice tokom prednovogodišnje pretprodaje koštaju 900 diinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Od 3. januara biće 1.200 dinara, a na dan koncerta, ako ih preostane, 1.500 dinara.


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.