OBOJENI PROGRAM 13.05.2023. Dom omladine Beograda

EVENT IS OVER
OBOJENI PROGRAM 13.05.2023. Dom omladine Beograda
Makedonska 22
13.May.2023
21:00BeogradSrbija
Posle punih šest godina OBOJENI PROGRAM nastupa u Domu omladine Beograda!
SUBOTA, 13. MAJ, 21h
Promotivni kontigent uloaznica dostupan je na Ticket Vision blagajnama i na tickets.rs po ceni od 1.400 dinara.
Ne samo da je previše vremena prošlo od njihovog poslednjeg koncerta u Amerikani, već bend sada nastupa u novoj postavi, a početkom godine reizdali su ,,Kako to misliš: mi?” koji je konačno dostupan na vinilu.
Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.
Obojeni Program je bend koji postoji više od 40 godina i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost” nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih.
Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave. Uz njega, dugogodišnju postavu Obojenog programa čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkocki Cina, a nedavno im se pridružio i novi član, basista Miki Ristić (ex Darkwood Dub, Bella Technika, Sana Garić).
Bend je u februaru krenuo na regionalnu turneju, u okviru koje će nastupiti u Beogradu, u sali Amerikana Doma omladine u subotu, 13. maja

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.