It happends today:
  • Sorry, no posts matched your criteria.

SOLISTIČKI KONCERT MARKO LOUIS 26.03.2020. Kombank dvorana

EVENT IS OVER
SOLISTIČKI KONCERT MARKO LOUIS 26.03.2020. Kombank dvorana
Trg Nikole Pašića 1, Beograd
26.Mar.2020
21:00BeogradSrbija

Posle uspešnih koncerata po celom regionu Marko Louis će održati veliki koncert u Beogradskoj Kombank Dvorani u sklopu treće sezone “Beskraj Tour by Barcaffe”.

Posle tri studijska albuma i jednog “Live” albuma, Marko je nedavno objavio prvi singl “Ninana”, koji najavljuje njegov četvrti album. Markova verzija pesme “Rockabye” pod nazivom “Svet je u nama” u saradnji sa Clean Bandit i Tuborgom, privukla je veliku pažnju u celom regionu. Publika je ovu pesmu nazvala “motivacionom” i vreme je da je čujemo uživo na koncertima. “U Beogradu je sve počelo i ovde igram na domaćem terenu 🙂 Kao da nastupam pred velikom rodbinom. Uvek kada gledam u publiku na koncertima u Beogradu, imam osećaj da svakog poznajem i da smo bliski. Prvi put nastupam u divnoj Kombank Dvorani i mislim da nas fotelje neće sprečiti da ustanemo i da đuskamo. Čak mislim da je vreme da se popnemo na fotelje ;)”, izjavljuje Marko.

Ulaznice za Beogradski koncert su dostupne od ponedeljka, 23. decembra, od 19h u sistemu Gigstix, a od utorka, 24. decembra, od 14h i na blagajni Kombank Dvorane. Promo period traje do 31.decembra ili do isteka zaliha.


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.