Srđan Dinčić "Treće stanje" / Stand up / 19. 09.2020. Ben Akiba

EVENT IS OVER
Srđan Dinčić "Treće stanje" / Stand up / 19. 09.2020. Ben Akiba
Braće Krsmanović 4, Beograd
19.Sep.2020
20:00BeogradSrbija
BAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. Takođe, obezbedili smo dodatni protok svežeg vazduha tako što smo otvorili ceo jedan zid kluba ka terasi i prebacili deo stolova i stolica u otvoreni prostor.
*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***
Srđan Dinčić će svoj novi show “Treće stanje” izvesti u klubu Ben Akiba u subotu 19. septembra u 20:00h.
Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom.
Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 8 godina rada i više od 1000 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok je četvrti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi već 4 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).
Producent i promoter programa: Standup.rs
Cena ulaznice: 500 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.
Rezervacije važe do 19:50h na dan predstave.
https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.