Wine Garden 19 – 20.09.2020. Botanička bašta

EVENT IS OVER
Wine Garden 19 – 20.09.2020. Botanička bašta
Takovska
19.Sep.2020 - 20.Sep.2020
12:00BeogradSrbija
Posle velikog uspeha prvog izdanja manifestacije i nemogućnosti održavanja u junu mesecu zbog nepovoljne epidemiološke situacije, odlučili smo da Wine Garden organizujemo u novom terminu, 19. i 20. septembra, poštujući sve epidemiološke mere koje će garantovani zdravstvenu bezbednost svih posetilaca.
Iako je za drugo izdanje manifestacije pripremljen odličan muzički program, trenutni epidemiološki uslovi ne dozvoljavaju održavanje velikih koncerata, što ne znači da će uživanje u zelenoj oazi biti manje uzbudljivo. Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte će biti začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.
Dakle, ovogodišnja manifestacija će biti organizovana u sajamskom stilu, ali uz velike limite i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda se prostire na preko pet hektara i u skladu sa trenutnim uputstvima nadležnih organa, na ovom prostoru će istovremeno moći da boravi ograničeni broj posetilaca.
Ulaznice za ovogodišnji Wine Garden se mogu kupiti od srede 9. septembra na biletarnici Botaničke bašte i preko ticket servisa Tickets.rs, DD Tickets i GigsTix.
S obzirom da je zbog trenutne epidemiološke situacije izmenjena koncepcija manifestacije i cena ulaznice je korigovana na simboličnih 600 dinara. Ulaznica podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.
Wine Garden održaće se 19.9. od 12 do 20h i 20.9. od 12 do 20h.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.