Zimska bajka 15.12.2022 / 15.01.2023 Beograd na vodi

EVENT IS OVER
Zimska bajka 15.12.2022 / 15.01.2023 Beograd na vodi
Savski kej
15.Dec.2022 - 15.Jan.2023
17:00BeogradSrbija

Od ove zime Beograd će biti bogatiji za festival “Zimska bajka”, koji u naš grad vraća praznični duh i donosi radost i čaroliju omiljenih novogodišnjih priča. Mesec dana bogatog programa za decu i odrasle, u Beogradu na vodi, podsetiće nas zašto su praznici najlepši deo godine!

Savski park, koji se pruža na površini od oko 20,000 kvadratnih metara, biće podeljen u zone magičnih doživljava: „Jelka najlepših želja”, „Magični lavirint”, „Gastro spots”, “Klizalište Ledeno carstvo”, „Glavna bina“ i „Wine & dine“.

„Zimska bajka” u Beograd na vodi donosi scenografiju kao iz omiljenih novogodišnjih filmova, fenomenalne muzičke programe, opojne ukuse i mirise naših najboljih kuhinja, najtopliji kutak grada i jelku najlepših želja, sa Deda Mrazom koji samo zbog ovoga stiže u Beograd!

Za vreme trajanja “Zimske bajke” zajedno ćemo ispratiti “Staru”, dočekati „Novu“, proslaviti Božić i pravoslavnu Novu godinu, a za sve to vreme očekuje nas mnoštvo sadržaja koji će na najlepši način upotpuniti prazničnu čaroliju. Tokom magičnih trideset dana, pored veselog klizališta na otvorenom, na glavnoj bini nastupiće najbolji muzičari i DJ-evi, odigraće se omiljene predstave dečijih pozorišta, čitaće se novogodišnje bajke, a uz vrhunska vina i toplu rakiju, posetioci će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi.

„Zimska bajka“ biće kulisa za najlepše praznične priče i doživljaje, uz koje radost, ljubav i čarolija nikada ne prestaju.

Otvaranje ovog magičnog prazničnog festivala, 15. decembra u 17 časova, senzacionalno počinje koncertom dečijeg hora “Kolibri” i Big Benda RTS-a sa specijalnim gostima: Jelenom Tomašević, Tijanom Bogićević, Jelenom Gavrilović, Dušanom Svilarom i Žarkom Stepanovim. Uz veličanstveni vatromet i zajedničko odbrojavanje, biće upaljene i novogodišnje lampice, koje će najaviti mesec dana najlepših prazničnih događaja i ispraćaj stare, a doček Nove godine u najsvetlijem mogućem duhu.

Da su organizatori vodili računa o svim generacijama, govori činjenica da će park biti podeljen u nekoliko zona, gde će svako moći da pronađe ugođaj za sebe i svoja čula. Avanturisti, romantični i najmlađi posetioci mogu se uputiti do velikog klizališta “Ledeno carstvo” ili do “Magičnog lavirinta”. Kada ogladnite, pridružite se gurmanima i svim drugim ljubiteljima dobre hrane i pića u “Wine & dine” zoni ili vrućim Fire pit-ovima, gde će se tokom celog dana ložiti vatra, jesti ukusna hrana i deliti zimska čarolija. U centru svih dešavanja biće i “Jelka najlepših želja”, te ne zaboravite da prilikom posete zamislite jednu za 2023. godinu!

Raznovrstan program sprema se i na glavnoj bini, gde nas očekuju koncerti omiljenih muzičara, nastupi najboljih dečijih horova i sjajni DJ program, koji će se pobrinuti da atmosfera uvek bude na posebnom nivou. Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov, Zvonko Bogdan, Lena Kovačević, Tijana Bogićević, Leontina i hor Čarolija, The Belgrade Dixilend Orchestra, Abba Real Tribute Bend – samo su neke od muzičkih “epizoda” koja će ulepšati ovaj serijal najlepših prazničnih događaja za pamćenje. Uz to, uživaćemo u prvom zimskom bioskopu na otvorenom, sa projekcijama omiljenih prazničnih filmova!

https://www.belgradewaterfront.com/sr/zimska-bajka-bogat-program-i-praznici-za-pamcenje/


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.