ZOSTER 23.02.2024. Dorćol Platz

EVENT IS OVER
ZOSTER 23.02.2024. Dorćol Platz
Dobracina 59b
23.Feb.2024
21:00BeogradSrbija
ZOSTER PREDSTAVLJA ,,NAJGOREG” NA KONCERTU U DORĆOL PLATZU 23. FEBRUARA 2024.
,,Album ,,Najgori!” je u eteru. To je to. Zoster je rekao što je imao za reći”, izjavio je frontmen Zostera, Mario Knezović po objavljivanju novog album benda posle punih osam godina.
To što su imali da kažu sada će i da pokažu na brojnim koncertima koji ih očekuju u regionu, ali i na beogradskom koji se priprema za 23. februar 2024. U Dorćol Platzu još uvek nisu nastupali, pa će na mapu mesta koje su ostavili bez daha upisati i klub u srcu Dorćola. A izvesno je da će biti tako, budući da je u poslednjih nekoliko godina Zoster postao jedan od najtraženijih bendova, koji rasprodaje svaki klub u koji kroči.
Ulaznice za beogradski koncert Zostera, promociju upravo objavljenog albuma ,,Najgori”, dostupne su po promotivnoj ceni od 1.800 dinara putem Ticket Vision prodajne mreže i na tickets.rs. Redovna cena ulaznica biće 2.000 dinara.
Album ,,Najgori” najavljen je singlom ,,Kuda idu svi ti ljudi” i to je bila jedna vrsta premise. U drugom spotu i pesmi, ,,Treba mi keš'” otkrilu su svog protagonistu, Najgoreg, u prvom licu, a treći singl ,,Čovjek želi da je ptica” je priča isto o Najgorem, ali o njemu se priča u trećem licu. Time su publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobijena je i cela slika. Ona može biti upotpunjena samo doživljajem koji Zoster pruža na nastupima uživo. Ne propustite novu priliku – u Dorćol Platzu, 23. februara 2024. sa početkom u 21h.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.