Festival Čokolade 11 – 13.11.2017. Dorćol Platz

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Festival Čokolade 11 – 13.11.2017. Dorćol Platz
Dobračina 59b, Beograd
11.Nov.2017 - 13.Nov.2017
BeogradSrbija

Festival Čokolade 11 – 13.11.2017. Dorćol Platz

Novo britansko istraživanje pokazalo je kako 9 od 10 ispitanika voli čokoladu. Deseti laže.“ – Robert Paul
Rešili smo da proverimo i napravili smo za vas Festival čokolade!

Dorćol Platz je multidisciplinarna art komuna otvorena za sve kreativne ljude i mesto susreta svih koji se zalažu za kulturne i društvene promene. Art komuna Dorćol Platz želi da menja društvo i lokalnu zajednicu kroz kulturu, obrazovanje, zabavu, sport i tehnologiju. Uključivanjem afirmisanih i neafirmisanih domaćih i stranih umetnika, studenata, naučnika i svih zainteresovanih pojedinaca i grupa, Dorćol Platz teži da postane centar održivog kulturnog i društvenog razvoja. Kao prostor koji je otvoren za nove umetničke forme i svetske tendencije, doprinosi širenju kosmopolitskog duha Beograda.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na blagajni Dorćol Platza po ceni od 100 dinara za decu, 200 dinara za odrasle i 400 dinara za četvoročlanu porodicu i to na dan festivala. Radno vreme festivala je od 10 do 22h tokom subote i nedelje, odnosno od 10 do 20h u ponedeljak.Chocolate Festival 11 – 13.11.2017. Dorćol Platz

A new British study found that 9 out of 10 respondents prefer chocolate. The tenth is lying. „- Robert Paul

We decided to check it out and make for you a Chocolate Festival!

Dorcol Platz is a multidisciplinary art community open to all creative people and a meeting place for all who are committed to cultural and social change. Art Commune Dorcol Platz wants to change society and local community through culture, education, entertainment, sports and technology. Dorcol Platz seeks to become a center for sustainable cultural and social development by involving affirmative and unassailable domestic and foreign artists, students, scientists and all interested individuals and groups. As a space open to new art forms and world trends, it contributes to the spread of the cosmopolitan spirit of Belgrade.

Tickets for this event can be purchased at the Dorćol Platz box office at a price of 100 dinars for children, 200 dinars for adults and 400 dinars for a four-member family on the festival day. The working hours of the festival are from 10 am to 10 pm on Saturdays and Sundays, and from 10 am to 8 pm on Mondays.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

3 misli za “Festival Čokolade 11 – 13.11.2017. Dorćol Platz

  1. Poštovana Irina,
   Adriafest je sajt koji se se bavi promovisanjem raznih dogadjajima širom balkana prenoseći informacije koje sam organizator događaja podeli sa nama.
   Za sva dodatna pitanja savetujemo Vam da se obratite organizatoru događaja što je u ovom slučaju Dorćol Platz i Festival Čokolade. Klikom na plavi podvučeni link odvešće vas na njihovu zvaničnu fb stranu gde ih možete pitati o svemu što Vas zanima u vezi ovog događaja, kao i da se informišete o nekim njihovim drugim događajima kao npr. trenutno aktuelni događaj https://adriafest.com/sr/dorcolski-buvljak-vol-521-10-i-28-10-2017-dorcol-platz-beograd/
   Hvala na poseti, svratite nam opet sigurni smo da ćete naći još interesantnih događaja 🙂

 1. Ovaj naručeni članak je čista laž jer ovaj „festval“ je katastrofa, debakl, fijasko … Posle 20 min provedenih u redu i naplaćene karte od 200 din, ostao sam tamo 10 minuta, probijajući se kroz gužvu do izlaza. Od čokololade nisam video ni „Č“, jer štandovima ne možeš prići od gužve. Nadam se da niko neće biti pregažen u gužvi, jer ima puno dece. Za te pare sam mogao da kupim 2 čokolade i na miru ih pojedem kući. Užas! Facebook stranicu su ugasili zbog gomile loših komentara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.