Garage punk rock uz SUS, The Degs i Sloming Moops 22.10.2017. Močvara, Zagreb

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Garage punk rock uz SUS, The Degs i Sloming Moops 22.10.2017. Močvara, Zagreb
Trnjanski nasip bb, Zagreb
22.Oct.2017
HrvatskaZagreb

NEDJELJA 22.10. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 25 KN

Vesela Kornjača predstavlja:

SUS (Srbija)
www.reverbnation.com/susnroll

S.U.S. je nastao sad već davne 2002. godine u Beogradu. Sviraju garažni punk rock po uzoru na mnoge bendove, a mi ćemo izdvojiti samo neke: Hellacopters, Black Flag, Social Distortion, Turbonegro, GG Allin, Roky Erickson, Buzzcocks, MC5, Dead Kennedys, Dead Boys, Bad Brains, New Bomb Turks, Guitar Wolf, The Dirtys, The Dictators, Descendents… Makar im Genesis ne spada u uzore (bar ne po njihovom zvuku) i oni imaju jednog Phila Collinsa u bendu koji se odaziva na ime Kapetan Terza. Uz njega tu su još i Dr. Happy na basu i Mr. DNA (za kog se priča da mu je matematiku predavao sam profesor Čonta) na gitari. Pripremili smo protupožarne aparate jer se dečki vole igrati pirotehnikom, pa ih slobodno upotrijebite ako nešto plane. Ovom prilikom dečki promoviraju svoj najnoviji album imena „Slepi putnik“. Bit će i LP-a za kupiti. Provjerite kako plove ovi „panonski mornari“.

The Degs (Zagreb)
www.youtube.com/watch?v=VM-nD_8Z8eo

The Degs su mladi prljavi zagrebački garage bend kojeg smo znali sretati po nekim zagrebačkim rupama, no u zadnje vrijeme ih nešto i nema. To smo odlučili ispraviti i pozvati ih u Močvaru što su oni objeručke prihvatili. Postavu čine momci s ulice koji sviraju rokenrol s ulice.

Sloming Moops (Zagreb)
https://slomingmoops.bandcamp.com/album/dance-drool

Sloming Moops nisu tako nov bend. Iz 2015. godine imaju album „Puzzle“, a ove godine su izbacili drugi album „Dance Drool“. Koncertno su aktivni od ove godine. Kako se radi o garažnom power triju koji roka punk, idealno se uklapaju u ovu sliku. Postavu čine Elena, San i Vex.

Saznaj više o programu Močvare:
www.mochvara.hr
www.facebook.com/mochvara
https://twitter.com/mochvara
www.instagram.com/mochvara


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.