Halloween Costume Party 28.10.2017. Polet

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Halloween Costume Party 28.10.2017. Polet
Cetinjska 15, Beograd
28.Oct.2017
BeogradSrbija

Rotarakt klub Beograd i ove godine organizuje tradicionalnu Halloween maskenbal žurku, osmu po redu!

Žurka je tematski osmišljena i organizovana u skladu sa poznatom i popularnom estetikom karakterističnom za ovaj praznik. To je bal pod maskama sa poigravanjem na horor tematiku i Noć Veštica. Osmu godinu za redom imaćete priliku da pokažete kreativnost u najboljim maskama i dobro se provedete uz vrhunsku muziku.

Maskenbal će se održati u subotu, 28. oktobra u baru „Polet“, Cetinjska br. 15 sa početkom u 20h. Ulaznica za žurku je simboličan slatkiš. Prikupljeni slatkiši će biti donirani deci bez roditeljskog staranja.

Spremamo puno dobre energije, pridružite nam se u svom najboljem maskiranom izdanju i očekujte nezaboravno veče. Halloween žurka je otvorenog tipa, tako da možete pozvati svoje prijatelje da nam se pridruže.

***

 This year Rotaract Club Belgrade is organizing the traditional Halloween Costume party, for the eight time in a row!

It’s a ball under masks with a horror Halloween theme. You will have the opportunity to show creativity with your masks (the best three will be awarded:)), whilst spending a good time on the dancefloor.

Save the date for Saturday, October 28th at Polet Bar, Cetinjska street no. 15 starting at 8pm. The ticket for the party is a symbolic candy. All collected sweets will be donated to children without parental care.

Get ready for a lot of fun, join us in your masked edition and expect a hell of a party! The party is open for everyone, so you can invite your friends to join us.

 


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.