Halloween – The Night Of The Walking Dead 04.11.2017. Hangar

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Halloween – The Night Of The Walking Dead 04.11.2017. Hangar
Hangar, luka Beograd
04.Nov.2017
BeogradSrbija

The Night Of The Walking Dead

Halloween – The Night Of The Walking Dead 04.11.2017. Hangar počinje u 22h

“Živimo u ukradenom vremenu. Svaki minut našeg života je minut vremena ukradenog od njih. Vidite ih tamo negde i znate da kada umremo postajemo oni. Mislite da živimo sakriveni iza zidova, barikada i bodljikavih žica da bi se sakrili od mrtvih, mrtvih koji hodaju.  Zar ne razumete? Mi smo ti mrtvi koji hodaju.”

U saradnji sa televizijom FOX, s’ ponosom vas pozivamo na jubilarni, deseti Halloween maskenbal. Sa temom jedne od najpopularnijih serija o zombijima, “The Walking Dead”, želimo i ove godine da vas oduševimo fantastičnom scenografijom, brojnim aktivacijama za vas, naše neustrašive posetioce, pažljivo biranim line up – om najtraženijih DJ – eva beogradske muzičke scene, u subotu 04.11.2017.

Halloween je autentična žurka, koja sada, uoči Noći Veštica, već deset godina okuplja 1500 do 3000 kostimiranih kreativaca, koji jednom godišnje puste mašti na volju i stave (ili skinu) svoje maske premijerno u okviru ovog događaja. Za ovih deset godina imali ste prilike da čujete brojne DJ-eve, što domaće što strane, u prostorima kao što su Guarnerius, KPGT, zgrada Geozavoda, Depo magacin, Dom Omladine Beograd, BelExpo centar, Mikser House, kao i prošle godine u klubovima Drugstore Beograd i Fabrika. Od 2011. odlučili smo da dodatno “začinimo” samu žurku tematikama koje su još više dočaravale originalni duh koji nosi sama Noć Veštica i vizualizacija iste. Mogli ste da doživite da se maskirate u vampire u okviru istoimene žurke “Vampiri” i “Resident Evil”, plivate u lokvama krvi na “Krvavoj suboti”, lutate “Šumom Straha”, izaberete  vaš greh na “7 smrtnih grehova” i prošle godine odlučite kom krugu pripadate, da li u Raju, Paklu ili ipak Čisilištu, na predskazanju Danteove “Božanstvne Komedije”.

Ono što nam je oduvek bio cilj je da što bolje predstavimo našu viziju određene teme upečatljivom scenografijom, te smo ove godine odlučili da se za jubilarni rođendan udružimo sa FOX kanalom i pozovemo vas da se priključite najvećoj žurki zombija u Beogradu, a i šire.

Na kraju ostaje samo da razmišlite čega se više plašite – smrti ili povorke hodajućih mrtvaka?

Karte mozete kupiti preko http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/halloween-x-beograd-hangar-kod-luke-474292/event.htmlHalloween – The Night Of The Walking Dead 04.11.2017. Hangar starts at 10 pm

In cooperation with FOX, we are invite you to the jubilee, tenth Halloween maskenbal. With the theme of one of the most popular series about zombies, „The Walking Dead“, this year we want to impress you with fantastic scenography, numerous activations for you, our fearless visitors, carefully chosen line of the most wanted DJs in Belgrade music scene, on Saturday 11/04/2017.

You can by ticket on the http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/halloween-x-beograd-hangar-kod-luke-474292/event.html


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.