Hand Made Festival Vol 7 29.10.2017. Dorćol Platz

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Hand Made Festival Vol 7 29.10.2017. Dorćol Platz
Dobračina 59b, Beograd
29.Oct.2017
BeogradSrbija

Hand Made Festival sada već tradicionalno organizujemo jednom mesečno na Dorćol Platz-u. Ovaj put vas očekujemo na sedmom po redu u nedelju, 29. oktobra, od 11 do 19h!

Ovo je prilika da kupite nešto autentično sebi, ili nekoj dragoj osobi, kao i da se upoznate sa hand made trendovima u gradu.

Festival je namenjen svim kreativcima, kao i onima koji uživaju u tuđoj kreativnosti. Otvaramo vrata svog prostora za sve one male proizvođače običnih i neobičnih predmeta kojima je jedna stvar zajednička – napravljene su ručno!

Za izlagače:
Prijave za učešće na Hand Made festivalu poslati najkasnije do 18. oktobra, do 17h. na na e-mail adresu: handmadedorcolplatz@gmail.com:.
Prijava treba da sadrži:
– ime i prezime izlagača
– broj telefona izlagača
– naziv brenda
– link ka FB stranici (ukoliko postoji)
– 4 fotografije proizvoda
Nakon isteka roka za prijavu, svim izlagačima (ne samo odabranim) ćemo se javiti.

Dorćol Platz obezbeđuje stolove prosečnih dimenzija 150x90cm. Cena kotizacije iznosi 2000,00 din.

Tradicionalno organizujemo i radionice pa ukoliko imate želju da organizujete radionicu možete nam poslati Vašu ideju na e-mail Hand Made Festivala: handmadedorcolplatz@gmail.com

Očekujemo vas!Hand Made Festival is now traditionally organized once a month at Dorćol Platz. This time we are expecting you for the seventh in a row on Sunday, October 29, from 11 am to 7 pm!

This is an opportunity to buy something authentic to yourself or some dear person, as well as getting to know the hand trends in the city.

 


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.