IV Festival „Šonjavka & Štreberke” 02.12.2018. Dorćol Platz

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
IV Festival „Šonjavka & Štreberke”  02.12.2018. Dorćol Platz
Dobračina 59b, Beograd
02.Dec.2018
BeogradSrbija

Četvrto tradicionalno druženje održaće se ovoga puta na Dorćol Platz-u (Dobračina 59), a najmlađe očekuje druženje sa animatorima, sjajna zabava, kvizovi, asocijacije, crtanje, pokloni i još mnogo, mnogo toga!

2. decembar
Grupe: 11–12h i 13–14h
Kupovina karata: Knjižara Dereta, Knez Mihailova 46, Beograd
Cena karte: 300 rsd
*Broj mesta ograničen

Odmah pošto je objavljen 2007, „Dnevnik šonjavka“ postao je najčitanija dečja knjiga u Americi, a već naredne godine više od 100.000 primeraka štampano je samo u SAD. Ubrzo „Šonjavko“ postaje hit i u ostatku sveta, a do sada je objavljen u preko 50 zemalja.

Ovaj serijal dečjih knjiga broj je jedan na listama koje objavljuju „USA Today“, „Wall Street Journal“, „Publishers Weekly“ i „New York Times“ i šestostruki je dobitnik dečjih nagrada u organizaciji kanala „Nickelodeon“.
Džef Kini, autor „Šonjavka“, odabran je u izboru časopisa „Time“ za jednog od 100 najuticajnijih ljudi na svetu.
Po knjigama „Dnevnik šonjavka“ snimljena su i četiri filma.

Primamljiva forma „Dnevnika šonjavka“, na pola puta između proze i stripa, kao i savremeni, inteligentni humor, naveli su i decu koja nemaju čitalačke navike da posegnu za knjigom.

„Dnevnik štreberke”, isto toliko zanimljiv serijal knjiga, najviše je popularan među devojčicama. Preko 5 miliona primeraka ovog serijala knjiga odštampano je u SAD, a do sada je objavljen u preko 30 zemalja.

Izdavačka kuća Dereta objavila je 11 nastavaka „Dnevnika šonjavka“ i 3 nastavka „Dnevnika štreberke“, a u pripremi su i ostali.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.