Jeff Mills at Barutana | 30.06.2023

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Jeff Mills at Barutana | 30.06.2023
Kalemegdan
30.Jun.2023
23:00BeogradSrbija

Jeff Mills, aka The Wizard, jedan od najvećih, najpoznatijih i najuticajnijih DJ-eva i producenata svih vremena, začetnik techo zvuka i osnivač Underground Resistance, nastupiće u Barutani 30. juna! Karte su dostupne na cooltix.rs, a savetujemo vam da požurite i obezbedite ih na vreme.
——————————–
Jeff Mills a.k.a. The Wizard!
Poznat kao muzički “čarobnjak” i jedan od živih legendi globalne elektronske scene, Jeff Mills je pravi odraz onoga što nas očekuje u budućnosti. Neprestana potraga za jačinom zvuka i njegovi ogoljeni, skoro industrijski di-džej setovi doprineli su da Mills postane jedan od najtalentovanijih internacionalno poznatih izvođača, koje je detroitska tehno scena iznedrila.
Mills je jedan od osnivača legendarnog muzičkog pokreta “Underground Resistance”, i posle vladanja scenom više od 30 godina, objavio je čak 20 albuma i preko 100 singlova. Bio je prvi di-džej koji je napravio saradnju sa Simfonijskim orkestrima, na taj način kreirajući savršen i uvek drugačiji spoj klasičnih instrumenata i zvuka budućnosti.
Ono što možda najbolje opisuje njegovu tačku gledišta je sledeći citat: “Način na koji vidimo sebe često može da odredi stepen i perspektivu iz koje vidimo druge i svet oko nas. Svako od nas ima jedinstven pogled na svet. Takav pogled koji može da oblikuje budućnost drugih i način na koji žive, sanjaju i gledaju na budućnost za koju se svi nadamo da je bolja i plodnija od naše prošlosti. Ovo je, smatram, naša zajednička inicijativa“.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.