Kadavar 30.10.2017. Močvara

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Kadavar 30.10.2017. Močvara
Trnjanski nasip bb, Zagreb
30.Oct.2017
HrvatskaZagreb
Distune Promotion vam predstavlja:
KADAVAR (Njemačka)
Death Alley (Nizozemska)
Mantar (Njemačka)
Ponedjeljak, 30.10. ,@ Klub Močvara
ulaznice:80/100kn
pretprodaja: Dirty Old shop, Entrio
https://www.youtube.com/watch?v=4MnUsAfJljQ

Teoretski, pa i praktično vrlo je teško zamišljati i osmišljati a kamoli istraživati i na kraju nekako postići da se bar na trenutak možemo vratiti u prošlost. Međutim, postoje i oni kojima to na simboličan način ipak uspjeva. Stoga se neki od tih malobrojnih sretnika mogu pronaći u i glazbenom projektu koji postoji već 8 godina a dolaze nam iz Berlina pod imenom Kadavar.Već po izlasku istoimenog debi albuma iz 2012. moglo se naslutiti da se radi o epskom djelu vješto vođenom rifovima koji katkad nalikuju i na doom, čime je Kadavar nanovo očarao sve poklonike hard rocka iz 70-ih poput Black Sabbatha ili Pentagrama.

U svojoj novoj evropskoj turneju napokon dolaze i u Hrvatsku gdje će promovirait svoj novi album (izlazi na jesen) u pravoj klupskoj atmosferi koju pruža klub Močvara.

Uz vlastiti topli vintage šarm koji je prožet psihodelijom poput ranih Hawkinda, bez oklijevanja možemo reći da je trio koji čini ovaj bend pronašao magičnu formulu – formula koja garantira visoku prodaju ploča i zajedničke nastupe sa bendovima kao što je Sleep,Saint Vitus, Pentagram i Electric Wizard; kao i nastupe na najvećim festivalima od kojih treba posebno izdvojiti ‘’Yellowstock’’, ‘’’Fusion Festival’’ i ‘’Stoned from the Underground’’.
Na temelju napisanog možemo podvući crtu da se radi o jednima od najboljih scenskih izvođača.

DEATH ALLEY (Nizozemska)

Novovalna nizozemska produkcija buke iznjedrila je band koji izrasta na oštrim rubovima Motorheadovog rock ‘n’ rolla, pogonjen MC5-ovim protopunkom, iskovan na temeljima Black Sabbatha ; Death Alley zrači jedinstvenom sirovošću sa dodatkom Blue Oyster Culta na steoridima.
Death Alley kombinira ingeniozne prštave gitarske dionice sa intenzivnim silovitim bubnjanjem, gdje su i gitare i bubanj i gromoglasni bas kompletirani energično nabijenim vokalom.

MANTAR(Njemačka)

Ovaj je bend zaravo duo, startali su kao sludge mašina sa sjevera Njemačke. Mantar je razorno divljaštvo gitare i bubnja sa doom prizvukom – mračni, žilavi i bez picajzliranja… Bend je nastao 2012., a dosad iza sebe imaju 3 albuma. Mladi su prvaci kultnog metal labela Nuclear Blast Records. Topla su preporuka ljubiteljima Darkthronea, Motorheada i ranih Melvinsa.

Distune Promotion presents you with:
KADAVAR (Germany)
Death Alley (Netherlands)
Mantar (Germany)

https://www.youtube.com/watch?v=4MnUsAfJljQ

Monday, 30.10. , @ Club Močvara
tickets: 80 / 100kn
Pre-selling: Dirty Old Shop, Entrio


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.