Kanda, Kodža i Nebojša 23.11.2017 Gala Hala

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Kanda, Kodža i Nebojša 23.11.2017 Gala Hala
Masarykova 24, Ljubljana
23.Nov.2017
LjubljanaSlovenija

Prvih 25 let!

Promocijski tekst za tak bend, kot je Kanda Kodža i Nebojša je težko pisati, ne da bi iz njega puhtel fenovski znoj ter da se ne bi čutilo, kako nam kocine stojijo pokonci ob sami misli, da jih bomo spet gostili. Kar nekaj vode je že preteklo pod savskim mostom, odkar so stali na odru Gala hale, po natančnem preverjanju kar 7 predolgih let. Tokrat se vračajo z novim albumom »Uživo«, ki ga po Balkanu promovirajo kakopak – v živo. Obenem obeležujejo (prvih) 25 let obstoja.

Nekaj besed o tem edinstvenem, legendarnem in neponovljivem bendu vsekakor velja napisati. Beograjska petorka raziskuje glasbo, ki jo je težko drugače opisati kot fuzijo različnih žanrov, vse od prelomnega leta 1991. Ves ta čas jih drajva talent, intelekt in ljubezen, to pa je še posebej pomembno v času, kot je današnji, ko vse vrednote, ki jih zastopajo in za katere se s svojo glasbo borijo, ne pomenijo širokim ljudskim množicam bolj ali manj nič. Spotlajt ves ta čas sije v frontmana Oliverja Nektarijevića in njegovo izjemno lirično sposobnost, specifičen vokal, pojavo ter karizmo brez primere. Ob boku mu stojijo Vladan Rajović (boben), Nenad Pejović (kitara),Janko Mostarlić (kitara), po novem pa še Boško Stanojević na basu, čigar največji angažma je zagotovo sodelovanje z EKV v zadnjih mesecih njihovega obstoja. Konec leta 2014 so KKN objavili svoj sedmi album »Volja za noć«, marca letos pa zgoraj omenjeni »Uživo«. V zadnjih desetih letih so odigrali več kot 600 koncertov, tako intimnih klubskih kot festivalskih, njihova koncertna forma pa je še vedno odlična. KKN na vsakem svojem koncertu odigrajo »koncert svojega življenja«. Ne jih zamudit.

After: BRAT & SESTRA
Vstopnina: 8 € z rezervacijo (http://www.galahala.com/reservations/), 10 € na dan koncertaKanda,Nebojša  Kodža  ara steel promoting  albums „Live“ throughout the region.

Kanda kodža i Nebojša – Jamaica

https://www.youtube.com/watch?v=–TbR2uaJWI

Hometown
Beograd, Srbija
Record Label
Odličan hrčak
Band Members
Oliver Nektarijević – vocal;
Vladan Rajović – drums;
Nenad Pejović – guitar;
Janko Mostarlić – guitar;
Boško Stanojević -bass
After:BRAT & SESTRA
Ticket: 8 € z reservation (http://www.galahala.com/reservations/), 10 €on a day of contert

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.