Kings of Strings The Youngsters 14.03.2019. Kombank dvorana

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Kings of Strings The Youngsters 14.03.2019. Kombank dvorana
Trg Nikole Pašića, Belgrade, Serbia
14.Mar.2019
20:30BeogradSrbija

Novi projekat Guitar Art Festivala “Kings of Strings The Youngsters” premijerno nastupa 14. marta u Beogradu

Nova festivalska produkcija i projekat “Kings of String The Youngsters” ovog puta okuplja mlade talente i velike virtuoze. Prvi zajednički nastup tri potpuno različita umetnika spaja ogromna posvećenost gitari i spremnost da grade zajednički zvuk, to su Mozes Rosenberg iz čuvene Rosenberg porodice sa svojim džez „manouche“ stilom, Georgopoulos Giorgos grčki virtuoz na buzukiju i svestrani fingerstyle srpski gitarista Bojan Ivanovski.

Gitaristi potiču iz veoma različitih muzičkih i geografskih područja, od Grčke do Holandije, od buzukija do romskog džeza, spajanje tako raznorodnih nasleđa predstavlja pravi izazov za muzičare.

Gitarska grupa “Kings of String The Youngsters” prvi koncert održaće pred beogradskom publikom 14. marta u Kombank dvorani. Ulaznice za veliki koncert Rosenberg Tria se prodaju na blagajni Kombank Dvorana i u prodajnim mrežama Ticketvision ex Eventim.rs, po cenama već od 900 dinara.
Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti pozivom na broj 011 401 6002; 064 1379707 ili putem mejla na office@gaf.rs.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.