Koji je proces objave događaja?

Sam proces objave događaja je prilično jednostavan. Prvo se morate prijaviti na sajt (logovanje) ili, ukoliko nemate nalog, registrovati i zatim nakon procesa registracije prijavti na sajt.

Nakon prijave idete na link DODAJ DOGAĐAJ ili link : https://adriafest.com/sr/dodaj-dogadjaj/

Na ovom linku se nalazi strana za unos događaja. Tu je potrebno da unesete sve potrebne podatke koji najbolje opisuju vaš događaj. Ukoliko želite da događaj bude vidljiviji, bilo bi odlično da unesete sve podatke i na engleskom jeziku. Na taj način će događaj biti prikazan na oba jezika na sajtu. Kada završite unos svih podataka i potvrdite unos, vaš događaj će biti poslat na pregled kod naših administratora, a vi ćete dobiti mejl o potvrdi primljenog događaja. Naši administratori će u najkraćem roku pregledati događaj, proveriti da li je on u redu i odobriti ga, nakon čega ćete dobiti mejl potvrde o objavi  istog. Time je proces objave završen.

Kako da unesete događaj možete pogledati ovde: https://adriafest.com/sr/uputstvo-za-unos-dogadjaja/ . Pored pisanog uputstva, na dnu strane možete pogledati video uputstvo.