Krug i trapez by Júlia Campistany 14.10. – 17.10. 2017. Split, Hrvatska

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Krug i trapez by Júlia Campistany 14.10. – 17.10. 2017. Split, Hrvatska
Slobode 28, Split
14.Oct.2017 - 17.Oct.2017
HrvatskaSplit

Pripremite dlanove, stiže nam još jedna uzbudljiva radionica!

Biografija:
Julia je rođena u malom gradiću pokraj Barcelone u Španjolskoj gdje je započela njena formacija u teatru i na trapezu. U cirkusu je pronašla savršenu ravnotežu izričaja kroz pokret, tijelo i glazbu pa je odlučila ovu strast pretvoriti u posao. Preselila se u Rotterdam da bi nastavila svoje formiranje kao cirkuske umjetnice u školi CODARTS, gdje razvija svoj stil i produbljuje znanje tehnike na trapezu te istraživanje pokreta na podu i u zraku. Jedna od njenih najvećih kvaliteta je opuštenost i sloboda na pozornici, scenska pojavnost i vještina improvizacije.

Radionica će biti organizirana u tri dijela:
Vođeno opće zagrijavanje
Pripremit ćemo tijelo za tehnike u zraku počevši s kardio vježbama da bi se zagrijali, vježbama specifične fizičke pripreme za zračne tehnike, vježbama aktivne fleksibilnosti i istezanjem.

Tehnika na zračnim elementima
Proći ćemo osnove svakog od zračnih elemenata da bi pripremili tijelo i um za sljedeći dio radionice. Rad na elementima će se bazirati na učenju novih pokreta i figura te na istraživanju izvedbe istih. Fokusirat ćemo se na pronalaženje individualnog načina izvedbe već poznatog materijala, kao ina pronalaženje novih pokreta i figura. Radionica je otvorena za različite razine znanja, a svaki polaznik će imati fokus na drugačiji dio rada koji će biti specificiran individualno.

Istraživanje i prezentacija
Identificirat će se naši obrasci kretanja i pokušat će ih se promijeniti kroz specifične zadatke. Pokret na podu će se koristiti kao početna točka i inspiracija za istraživanje prije prelaska na rad u zraku.
Od dobivenog materijala na istraživačkom dijelu radionice složit ćemo sekvence pokreta koje možemo ponavljati i nadograđivati.

Prijave na sljedeće termine radionica su otvorene za sve zainteresirane:
14.10. subota, 18.00 – 20.30 h
15.10. nedjelja, 11.00 – 13.30 h
16.10. ponedjeljak, 17.30 – 20 h
17.10. utorak, 17.30 – 20 h

Cijena za četiri dana radionice: 350 kn
Cijena za jedan dan radionice: 130 kn

Uplata kotizacije se vrši na licu mjesta.

Broj sudionika je ograničen, rezervirajte svoje mjesto na mail kamhram@gmail.com ili u inbox stranice: https://www.facebook.com/Kam-Hram-1576863425923872/?fref=ts

__________

Aerial course
by Júlia Campistany

DESCRIPTION
The course will be organised in three parts.
Guided General warm up
We will prepare the body for the aerial techniques, starting with cardio exercises to warm up our bodies, specific physical preparation exercises to prepare the joins for the aerial technique and active flexibility exercises and stretching.

Technique in aerial apparatus
We’ll move to the aerial apparatus and go through the basics in each of them in order to prepare our bodies and mind set for the following part. The work on each of the aerial apparatus will focus on learning movements and poses and researching the execution of them. We will focus on finding the personal way of executing each of the material that we already know and do research in order to find new material. The course is open to different levels and every individual will have specific different working points.

Research and presentation
We will identify our movement patterns and try to break them through specific tasks. We will use floor work as a start point of and inspiration for our research. We will put together some of the material that we worked on and developed in order to find a sequence of movement that we can repeat and work on.

Júlia Campistany
Born in a small town close to Barcelona where she
started her formation in theatre and trapeze. She found in
circus the perfect balance to express through body, music
and language and she decided to turn this passion into her
profession. She moved to Rotterdam to continue her
formation as a circus artist in the school CODARTS
where she develops her own style and goes deeper into
trapeze technique, movement research and floor work.
One of her most outstanding qualities is her freedom on
stage, her presence and her improvisation skills.

Schedule:
14.10. saturday, 18.00 – 20.30 h
15.10. sunday, 11.00 – 13.30 h
16.10. monday, 17.30 – 20 h
17.10. tuesday, 17.30 – 20 h

Price for four days of workshop: 350 kn
Price for one day of workshop: 130 kn

Number of participants is limited, so reserve your spot by sending an e-mail to kamhram@gmail.com or through the inbox of the page:https://www.facebook.com/Kam-Hram-1576863425923872/?fref=ts


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.