Le KSET Noir 08.11.2017. KSET

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Le KSET Noir 08.11.2017. KSET
Unska 3, Zagreb
08.Nov.2017
HrvatskaZagreb

Le KSET Noir 08.11.2017. u organizuje Disko sekcija KSET-a i KSET

Pod okriljem crne boje, vraćamo se na kraj 19. i početak 20. stoljeća. Vodimo te u godine hedonizma kada je sve bilo moguće.
Ekstravagantne zabave oličje su tog vremena, a na njima se pokazivala sva raskoš bogatstva stečenog na razne načine – pokazivanjem impresivnih kolekcija biserja, novih poletnih haljina, a neizostavan dodatak bila je i traka za kosu s umetnutim crnim cvijetom ili perjem.

Obasjan rijetkim svjetlima jarkih boja, zavijen u crno, Disco sekcija KSET se na jednu večer pretvara u središte svjetskog Cabareta. Naravno, nećemo se zadržati samo na tome – priređujemo spektakularnu večer punu mješavine žanrova. Puštat ćemo baš za tebe sve u rangovima swinga, electro swinga i noir glazbe, a možda se nađe i pokoje iznenađenje.

Možemo te samo potaknuti još više kad ti kažemo da ćeš čuti neke od svjetski poznatih ikona starog doba poput Josephine Baker, Edith Piaf, Charlesa Aznavoura i Glenna Millera. Na listi za igranje naći će se i mnogi suvremeni komadi velikih umjetnika poput Parova Stelara, Caravan Palacea ili Chinese Mana.

Preporučeni dress code je outfit inspiriran Gatsbyjem.

Slušaonica će se održati u srijedu, 8. studenog, a cijena ulaza je 5 kn.Le KSET Noir, Wednesday 08.11.2017.organaiz by Disco section KSET and  KSET

Under the black color, we return to the end of the 19th and the beginning of the 20th century. We lead you into hedonism when everything was possible!


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.