Massimo 24 – 26. 11.2017. Niš, Čačak, Kragujevac

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Massimo 24 – 26. 11.2017. Niš, Čačak, Kragujevac
Srbija
24.Nov.2017 - 26.Nov.2017
NišSrbija

Miljenik srpske publike, Massimo Savić, održaće svoj tradicionalni koncert u Sava centru, 22. decembra. Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i koncerta: 24.11. Niš, 25.11. Čačak, 26.11. Kragujevac.

Nakon hvaljenog albuma „1 dan ljubavi“ Massimo  je pesmom „Tisuću ljudi“ i aktuelnim singlom „Neka ti plove brodovi“ najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva „Sad“. Ovaj izvanredan pevač i harizmatik, mnogo je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred.

»Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima«, kaže Massimo. A ova putovanja se pamte i prepričavaju.

Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Sorry, this entry is only available in Srpski.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.