Mellow Mood live 09.02.2023 Zappa Baza

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Mellow Mood live 09.02.2023 Zappa Baza
Bulevar Vojvode Bojovica 30a
09.Feb.2023
21:00BeogradSrbija
Vlada Jamajke je zvanično proglasila februar za Reggae mesec kada se širom sveta održava bezbroj događaja u čast dvojice najvećih ikona ovog žanra, Bob Marley-ja i Dennis Brown-a.
Srbija je oduvek negovala ovu tradiciju ali ovog puta očekuje nas fenomenalan koncert svetske Reggae senzacije i veoma popularnog italijanskog benda Mellow Mood koji će u sklopu svoje “Mañana” turneje posetiti i Beograd.
Pored njih kao lokalna podrška nastupiće nezamenljivi Hornsman Coyote i Jahmessenjah Soundsytem.
Ukratko, veoma posebno Reggae veče koje se nikako ne propušta !!!
Ulaznice možete kupiti online na sajtu tickes.rs ( https://tickets.rs/event/mellow_mood_4900 ) kao i u Zappa Baru.
Ovaj koncert je ujedno i velika šansa za sve posetioce da učestvuju u tomboli i osvoje 2 kompletne festivalske ulaznice (sa uključenim kampovanjem) za popularni reggae festival u Tolminu (Slovenija) pod nazivom OverJam.
Ekipa Overjam festivala sa ponosom podržava reggae scenu u Srbiji i raduje se što će sa svim ljubiteljima reggae muzike koji žive u Srbiji podeliti neverovatan ambijent reke Soče koji obiluje prirodnim lepotama i istorijskim znamenjem.
Ove godine, OverJam će u istočnu Evropu dovesti velika imena kao što su: Barington Levy, Anthony B, Seun Kuti, King Jammy, zajedno sa lokalnim legendarnim sastavom Dubioza Kolektiv kao i mnogim drugim velikanima koji će tek biti objavljeni i potvrđeni.
Takođe, JahMessenjah Sound System će po sedmi put predstavljati srpsku reggae zajednicu i podržaće ovaj veliki događaj u Beogradu.
Informacije i ulaznice: overjamfestival.com
ONE LOVE !!!
Timetables:
21:00 – doors open
21:30 – Hornsman Coyote feat. Jahmessenjah Sound
22:30 – Mellow Mood
00:00 – Jahmessenjah Sound
Četvrtak 9.februar
Start 21h
Karte možete uzeti u Zappa Baru u pretprodaji po ceni od 1200rsd ili na dan koncerta po ceni od 1500rsd kao i na ulazu Zappa Baze
Rezervacije na tel.064/0108011

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.