MIRIS BAŠTINE 06.06.2018. Kombank Dvorana

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
MIRIS BAŠTINE 06.06.2018. Kombank Dvorana
Trg Nikole Pašića 1, Beograd
06.Jun.2018
BeogradSrbija
U sredu, 6.juna 2018.g. u 20 časova u velikoj sali Kombank dvorane najlepše izvorne pesme i odabrane kompozicije u tradicionalnom duhu izvešće vokalni solisti Bilja Krstić i Ivan Milinković u pratnji Narodnog orkestra Radio – televizije Srbije pod upravom Vlade Panovića.
Bilja Krstić je dugi niz godina prisutna na našoj muzičkoj sceni. Bila je stalni član grupa Suncokret i Rani Mraz. Sa orkestrom Bistrik je više od petnaest godina i na najbolji način promoviše naše etnomuzikološko nasleđe. Uspešno je napravila sponu između našeg izvornog muzičkog stvaralaštva i savremenih tendencija. Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada.
Ivan Milinković je devet godina uspešno nastupao u Beogradskoj operi kao solista u sporednim i glavnim ulogama. Najzapaženije nastupe ostvario je sa grupom Legende sa kojom radi dugi niz godina. Milinković ima status istaknutog umetnika, brojne nagrade i priznanja a pre svega prelepe pesme koje su obeležile njegovu karijeru.
Bilja Krstić i Ivan Milinković po prvi put nastupaju na celovečernjem koncertu uz pratnju Narodnog orkestra RTS, koji ima tradiciju dugu više od osam decenija, bogat repertoar i jedinstven zvuk a na čijem se čelu nalazi solista na harmonici Vlada Panović.

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.