MONAH AVEL 06.03.2024. MTS Dvorana

MONAH AVEL 06.03.2024. MTS Dvorana
Trg Nikole Pasica
06.Mar.2024
19:30BeogradSrbija

МОНАХ АВЕЛ – МОНАХ И МУЗИЧАР

Монах Авел је рођен у Санкт Петербургу, где добија своје специјализирано музичко образовање. Он завршава музичку школу Римски –Корсаков, а после тога развија своје способности на Санкт-Петербургском Државном Конзерваторијуму. Са 20 година одлази у Атон и остаје на Светој гори седам година, где постаје монах у манастиру Дохијар код Архимандрита Григорија (Зумиса). У току много година Авел је човек који и ради у манастиру, врши послове, које му дају монаси и нема духовно звање у групи зидара. Он меша креч и цемент, носи камење и бетон, учествује у рестаурацији манастира Дохијар и у изградњи зграда и помоћних објеката у грчком селу Сухосу.

2018 године враћа се у Русију и око три године живи у Валаамском манастиру. Тренутно Монах Авел бави се активно музиком, компонује и даје концерте на различитим местима и на тај начин показује људима лепоту Божијег света кроз музику. Последњих неколико година снимио је више од седамдесет музичких клипова, већина од којих по њиховим одзивима, налази своје место  у душама захвалних слушалаца. Своју популарност међу људима Монах Авел добија захваљујући свом You tube каналу, на који су претплаћени више од 290 000 чланова из целог света. Мноштво његових музичких композиција имају по стотине хиљада пута слушања, а неке и на милионе пута слушања.

Тајна успеха Монаха Авела је проста – он предаје људима оно што је њему у души. Иако су споља уздржане и спокојне његове изведбе, оне су испуњене мноштвом емоција, боја и осећања, које не могу да оставе његове слушаоце равнодушнима, а интерпретације различитих стилова музике – од Јохана Себастијана Баха и Волфганга Амадеуса Моцарта до композиција савремених аутора, дозвољавају му да у свакој изведби он открије своју музику.

Можете да чујете изведбе Монаха Авела и да се допрете до његовог стваралаштва на различитим интернет порталима а његови музички клипови излазе сваки месец на интернету.

Youtube https://www.youtube.com/@avelmonk

Instagram-https://www.instagram.com/monkavel

Осим тога, музика у изведби Монаха Авела може да се нађе у различитим streaming платформама као што су Apple Music и Spotify.

Бах је рекао да јеЦиљ музике да дотакне ваша срца. То је управо успео да постигне Монах Авел.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.