Noć arhangela – Vlade Arsića 23.01.2018. Biblioteka Slovo

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Noć arhangela – Vlade Arsića 23.01.2018. Biblioteka Slovo
Njegoševa 6a, Lapovo
23.Jan.2018
BeogradSrbija

Ovogodišnju sezonu književnih večeri otpočećemo predstavljanjem romana Vlade Arsića „Noć arhangela“ koji je objavila Izdavačka kuća „Laguna“ 2016. godine.
Vlada Arsić je rođen u Beogradu 1963. godine. Dugogodišnji je urednik i novinar u brojnim listovima i časopisima. Pisao je za „Pres“, „Ilustrovanu politiku“, „Politikin zabavnik“, „Nacionalnu reviju Srbije“, „SAT plus“… Autor je i prvi urednik televizijske emisije „Od zlata jabuka“. Pažnju čitalačke publike stekao je publicističkim bestelerom“Lopatanje đavola“ (2010) štampanom u tiražu od 20000 primeraka. Objavio je romane „Izgubljene u magli“ („Laguna“, 2012), „Armagedon“ („Samizdat B92“ 2014), „Brodolom“ („Laguna“, 2014) i „Kad zvona zaneme“ (RTS, „Dorotej“, 2016). Roman „Izgubljene u magli“ adaptiran je i emitovan u vidu radio drame na Drugom programu Radio Beograda. Pod okriljem Centra za edukaciju i prevenciju socijalne patologije „Dorotej“ održao je niz predavanja na temu bezbednosti dece na Internetu širom Srbije.
Razgovor sa Vladom Arsićem o romanu u kojem se prepliću prošlost i sadašnjost i kob dve srpske dinastije vodiće Danijela Vulićević.
Na početku programa uručićemo nagrade najaktivnijim korisnicima biblioteke.
Na kraju programa Vlada Arsić će zatvoriti Izložbu „Laguninih“ izdanja.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.