Open Floor 27.11.2017. Rex

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Open Floor  27.11.2017. Rex
Jevrejska 16, Beograd
27.Nov.2017
BeogradSrbija

Open Floor plesna radionica „Lakoca postojanja“ u Kulturnom centru Rex, Ponedeljak sa početkom u 19:15h – 22:15h

„Covek i ne znajuci komponuje zivot prema zakonima lepote i u casovima najdubljeg beznadja.“
Milan Kundera ( iz knjige „Nepodnosljiva lakoca postojanja „)

Na ovoj trosatnoj radionici cemo plesati i plesati. A pod plesom mislim na ono kretanje koje telu prija, na koreografiju koju svako za sebe licno kreira tako sto prati pokret koji zeli da se izrazi. Namera mi je da plesom istrazujemo bivanje u lakoci, vezbajuci telo da preferira svetlost i puninu praznine.

Otvoricemo plesni prostor za pracenje impulsa u telu, za duboko disanje, za prostor praznine i lakoce. Za slobodu da Budem, da se krecem na nacin koji mi prija.

Dobrodosli/e bez obzira na plesno iskustvo, uzrast, fizicku kondiciju. Ura za razlicitost! Bilo da volite da plesete ili se stidite i ne osecate najuodbnije u plesu, a zelite da probate da izadjete izvan zone komfora u neki novi komfor u telu.

Open Floor je plesna praksa nastala u Americi o kojoj mozete vise procitati na http://openfloor.org/

O voditeljki: Hana Stamatovic je uciteljica Open Floor metode. Master je psihologije i psihoterapeut. Takodje, zavrsila je trening program za psihoterapeuta plesom i pokretom u Kaliforniji. U svom pristupu kombinuje znanja iz Konstruktivisticke psihoterapije, Gestalt Awarness prakse i Telesne psihoterapije. Preko deceniju se posveceno bavi praksama koje izucavaju vezu izmedju tela i uma, te je njen psihoterapijski rad, kao i radionice koje vodi, prozet i inspirsan ovim ucenjima.

Cena radionice : 1500 din
Cena sa popustom: 12000 din za prijave do 21.11. na mejl hanitaskarabej@yahoo.com i uplatomOpen Floor plesna radionica „Lakoca postojanja“ u Kulturnom centru Rex, Monday at 07:15 pm – 10:15 pm

At this three-hour workshop we will dance and dance. And under the dance, I mean the movement that the body loves, the choreography that each person creates for himself by following the movement that wants to express. My intention is to explore dancing, practicing the body to prefer the brightness and fullness of emptiness.

Open Floor is a dance practice created in America about which you can read more at http://openfloor.org/

Hana Stamatovic is an Open floor method teacher. Master is psychology and psychotherapist. She also completed a training program for a psychotherapist in dance and movement in California.

Workshop price: 1500 din
Discount price: 12000 din for applications until 21.11. on email hanitaskarabej@yahoo.com and payment

 


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.