Proto Tip 10.11.2023. Dom omladine

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Proto Tip 10.11.2023. Dom omladine
Trg Nikole Pasica
10.Nov.2023
20:30BeogradSrbija
Beogradska grupa Proto Tip u februaru je objavila debitantski album „S ivice sanjanja“ i u tu čast pravi veliku promociju u Domu omladine Beograda sa gostima i prijateljima. Koncert je zakazan za petak 10. novembar od 20.30h, a gosti su članovi Hali Gali porodice Sitzpinker i mlada šabačka grupa LU.
Ulaznice za koncert biće u prodaji od 5. oktobra na svim mestima efinity.rs i tickets.rs, kao i online po ceni od 1000rsd. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1200. Limitiran broj karata po promo ceni od 800rsd biće u prodaji u Kuli (Cetinjska 15) takođe od 5. oktobra.
Proto Tip čine Nikola Čučković (vokal, gitara), Danilo Ilić (bubanj), Damjan Nedelkov (gitara), Pavle Dimitrijević (bas, vokal) i Miloš Stevanović Lavan (trombon). Debitantski EP „Strah od izvesnog“ objavili su 2017. godine, na Hali Gali kompilaciji (2019) bili su prisutni sa pesmom „Pad“, a prvom albumu prethodili su zapaženi singlovi – „Kako ovde“, „Duša u šaci“, „Krećem se“ i „Svet se menja“. Album „S ivice sanjanja“ objavljen je u februaru 2023. i pratile su ga fantastične kritike širom regiona (Radio Študent, Ravno do dna, Muzika.hr, Terapija.net, City Magazine, Danas, Helly Cherry, Balkanrock…). Bend je ove godine svirao na prestižnim festivalima MENT u Ljubljani, Arsenal Fest u Kragujevcu i Kontakt u Beogradu.
Sitzpinker su Dunja Mijačić (vokal), Danilo Ilić (gitara), Pavle Trifunović (bas) i Andrej Mladenović (bubanj). Debitantski EP ”Podlo poštovanje” objavili su 2018. godine, dok su na Hali Gali kompilaciji bili zastupljeni „Metanojom“. Singlovi koji su sledili – „Da li“, „Sudan“ i „Mustang“ – vrlo brzo postali su regionalni hitovi, a video spotovi dodatno su pojačali ogromna očekivanja od grupe u narednom periodu.
Šabački trio LU postoji od 2021. godine, a bend čine Mario Đurić (bas), Živorad Popović (bubnjevi) i Ivan Bilan (gitara i vokal). Debitantski singl “Ne mogu ništa sam” u produkciji Uroša Milkića objavljen je početkom leta, a LU planira da do kraja godine završi snimanje prvog albuma.
proto tip | Svet se menja https://www.youtube.com/watch?v=N1ARabjZYkY
Sitzpinker | „Mustang“ – https://www.youtube.com/watch?v=p781j4K5F3g
LU | „Ne mogu ništa sam“ https://www.youtube.com/watch?v=sgFgMzarOnA

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.