Sizip + Dram 20.10.2018. Božidarac

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Sizip + Dram 20.10.2018. Božidarac
Radoslava Grujića 3, Beograd
20.Oct.2018
BeogradSrbija
Sizip + DRAM u Božidarcu // Subota 20. oktobar 2018.
Karte 300 RSD @ FELIX Shop, TC Sremska & Božidarac caffee

SiZiP, skraćeno od Sreća, Zdravlje i Pavlaka, nekada trio sastav a sada petočlani bend, nastao je jeseni 2016. godine nakon spontanog spoja Zdravka Čolića sa elektronikom. Nakon prve svirke, koju su imali već nakon polovine prvog meseca postojanja, sastav postaje zapažen i poznat po nesvakidašnjem sastavu kao i zabavnom repertoaru i atmosferi koju prave.
Okarakterisani su od strane vernih pratioca njihovog rada kao ’’Kraljevi mešap kreacija’’, kroz koje vam predstavljaju nezamislive spojeve, poput: Eminema u selu Vlasotince posećuje dobro poznatu braću Đošu i Špica, pratnje Zvonka Bogdana koja nije, starogradska, već muzika dobro poznatog Skrillexa, ili šta ako bi Ana Bekuta pustila glas preko svetskog popularnog hita Daft Panka?
Bend SiZiP sačinjavaju:
Gitara i vokal – Stefan Zdravković
Gitara i vokal – Dušan Pavlović
Beatbox – Igor Srećković
Saksofon – Petar Kamber
Vokalni bass – Aleksandar Janošević

D R A M
Grupa DRAM (izgovara se dram) postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje: Kombinacija Blue-Eyed Soula, Popa i Američkog Roots Rocka. Muzički uzori: Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo …
DRAM u ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i obrada stranih izvođača (u pitanju su „nestandardne“ obrade, tj. Dram ne svira obrade pesama koje se nalaze na „standardnom“ repertoaru klupskih bendova) i već su stekli status koncertne atrakcije u Beogradu sjajnim živim nastupima u Beogradskim klubovima i na nekim većim binama.
DRAM su:
Stefan Aćimović: Gitare, vokali
Marko Arizanović: Klavijature, vokali
Branko – Bane Dimitrijević: Bas gitare, vokali
Pavle Savić: Bubnjevi, vokali


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.