Ta-ta-ta-Tira 13.10. – 22. 10. 2017. Pozorište Puž, Beograd

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Ta-ta-ta-Tira 13.10. – 22. 10. 2017. Pozorište Puž, Beograd
Radoslava Grujića 21, Beograd
13.Oct.2017 - 22.Oct.2017
BeogradSrbija

Generacije su odrasle na legendarnom pozdravu, na magičnoj reči, na čuvenom uzviku „ta-ta-ta-tira“. A sad, godinama kasnije, njihova deca imaće priliku da otkriju taj usklik radosti u Pozorištancetu „Puž“.

Predstava nazvana „Ta-ta-ta-tira“ premijerno će biti izvedena u nedelju u 18 časova, dok su pretpremijere u petak u 18 sati, u subotu u 12 i 17 i u nedelju u 12 i 14 časova. Sa scene će male drugare, ali i njihove roditelje, koji bi da se prisete svog detinjstva, kroz kolaž satkan od pesama i šala u borbu protiv straha od matematike, bakterija, prašine i strašila voditi Branko Kockica, kome će zdušno pomagati Nenad Ćirić, Milica Janketić i Marija Savić Srećković.

Komad je po tekstu Branka Milićevića režirala Slobodanka Caca Aleksić. Scenografiju je osmislila Kristina Vujović, kostime Nena Milovanović, a muziku je komponovao Božidar Obradinović.

Zanimljivo je da je kod čuvenog tandema Caca – Kockica pre 40 godina u predstavi „Hamlet u podrumu“ igrala Svjetlana Knežević Janketić, čiju ćerku Milicu sada očekuje premijera u „Pužu“.

Sorry, this entry is only available in Srpski.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.