Trash izazov Avala – akcija čišćenja i piknik 21.04.2019. Avala

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Trash izazov Avala – akcija čišćenja i piknik 21.04.2019. Avala
AVALA, Belgrade, Serbia
21.Apr.2019
10:00BeogradSrbija

Puno je izazova pred nama. Trash izazov na Avali biće veliki, ali mi to možemo ako nam se pridružiš!

Pozivamo te da zajedno sa nama obeležiš početak kampanje Trash izazov Srbija i Svetski dan planete Zemlje velikom akcijom čišćenja na teritoriji Avale, 21. aprila 2019. godine. Tom prilikom ćemo zajedno sa domaćinima akcije Avala Green Life i volonterima iz celog Beograda čistiti divlju deponiju na lokaciji Put za vinograde (kod skretanja za Vrčin). Ova divlja deponija se nalazi na preko tri hektara šume i preti da ugrozi jedno od najvažnijih prirodnih dobara koje Beograd ima.

Lokaciju možete pronaći ovde: https://goo.gl/maps/UqhWKNsg8r62

Akcija će trajati od 10 do 12 časova a za sve učesnike su obezbeđeni alat, rukavice i vreće za sortiranje i sakupljanje otpada. Nakon akcije ćemo organizovati Trash izazov piknik – radionicu o razvrstavanju otpada za decu, ručak i druženje za sve volontere. Naš slatki partner i ovog puta biće Jaffa Crvenka.

Kampanju Trash izazov Srbija pokrenuli su Ekostar Pak i Trash Hero Beograd sa željom da motivišu građane, organizacije i kompanije da očiste svoju okolinu i inspirišu druge na akciju. Akciju na Avali će podržati i WalkingbytheEarth, Fly011, Koly socks, Logical loops i Restoran Đurđevdan.

Pozivamo te da nam se priključiš, zajedno sa porodicom i prijateljima i pomogneš da nam Avala ostane raj kakav poznajemo.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.