Tube & Berger 05.04.2019. Hype

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Tube & Berger 05.04.2019. Hype
Karađorđeva 46, Belgrade, Serbia
05.Apr.2019
23:45BeogradSrbija
HYPERACTIVE fenomenalni niz stranih bukinga se nastavlja i ovog puta pravo sa usijanih svetskih plesnih podijuma 05. aprila u klub HYPE stiže jedan od trenutno najtraženijih DJ dua, TUBE & BERGER! Ovaj nemački dvojac zapalio je globalni klabing hitovima “Imprint of Pleasure” i “E Samba 2018”, a njihovi prošlogodišnji nastupi na Ibici, još uvek se prepričavaju. Ono po čemu su najviše prepoznatljivi, ali i veoma poštovani od strane kolega koji diktiraju trendove elektronske muzike je činjenica daTube & Berger svojom muzikom postavljaju potpuno nove standarde čime oblikuju današnji žanr Deep House zvuka. Uz njih, kao domaća podrška, Nexie i Danijel Ćehranov će svojom dobro poznatom muzičkom virtuoznošću upotpuniti ovo, u svakom smislu vanserijsko veče.

Tube & Berger su svoje muzičko putovanje započeli pre više od deset godina i od tada, ovi više nego poznati producenti, izdali su dva priznata studijska albuma, svirali širom zemaljske kugle i za sve to vreme pridobili više od 60 miliona YouTube pregleda.

Ovaj dvojac posebno izdvaja činjenica da su svojim muzičkim dopriosom oblikovali žanr Deep House zvuka, a među pesmama koje su definisale elektronsku muzičku scenu u poslednih par godina nalaze se “Imprint of Pleasure”, poznata kao himna najvatrenijih klupskih podijuma za ples i pesma koja je dostigla počasno mesto najprodavanijih singlova svih vremena prestižne Beatport liste, pored nje, traka “E Samba 2018” napravljena u saradnji sa Junior Jack-om, bila je ultimativni hit prošlogodišnje letnje sezone i dobila ogromnu podršku velikih DJ imena poput Pete Tong, Erick Morillo, Fisher, Claptone, Flashmob i Nora En Pure.
Kada su nastupi u pitanju, ovaj fenomenalan dvojac ne zna za umor. Tube & Berger su dokazali na svojim čestim nastupima na Ants žurkama u Ushuaia-i da su definitivno šampioni izdrđljivosti cele Ibice. U svojoj kolekciji festivalskih nastupa, beleže one najbolje, a to su Tomorrowland, ADE, Loveweek Festival, Eastport Festival, Claptone’s Masquerade i nekoliko Toolroom Showcase-eva.

https://www.youtube.com/watch?v=sUoWkRggVig
https://www.youtube.com/watch?v=izOJHiXb6gY

http://www.tube-berger.com
https://www.facebook.com/tubeandbergerofficial
https://twitter.com/TubeandBerger
https://soundcloud.com/tubeandberger


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.