Veče eksperimentalne poezije ,,Samo za luđake'' 10.02.2023. Okretnica

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Veče eksperimentalne poezije ,,Samo za luđake'' 10.02.2023. Okretnica
Poenkareva
10.Feb.2023
20:00BeogradSrbija
Ovo veče eksperimentalne poezije zamišljeno je kao prilika za susret svih onih koji vide poeziju kao priliku da se iskomunicira nešto više i dublje o sebi i svetu koji nas okružuje; svih onih koji veruju da jezik nije krajnji domet poezije već početna tačka; svih onih koji se usuđuju da iskorače iz tradicionalno ustaljenih okvira sa potrebom da se ogole sami impulse iz kojih je pesma nastala. Poštujući onu detinju trunku anarhizma u sebi pokušaćemo da postavimo pitanje šta je sve/ili može biti/ poezija i kako je sve moguće ispustiti krik.
Očekujte dva kruga poezije između kojih je muzička pauza. Dobrodošle su i kratke prozne forme (do 3 min trajanja). Prijave slati u inboks!!!
U nastavku događaja je žurka koja je ujedno i benefit za našeg druga Dalibora koja za sebe kaže da je jedan emancipovani beskućnik. O njegovoj životnoj priči možete saznati na linku u nastavku: https://www.youtube.com/watch?v=MtUMSY2KpcE .
Sakupljeni novac biće upotrebljen za lečenje. Na šanku će biti kutija za donacije, pa možete donirati koliko želite i koliko možete.
Što se muzike tiče počećemo sa šamanskim zvukom drombulja iz Mongolije, preko ritmova i pesama podsaharske Afrike, pa sve do Marokanskog fanka i psihodeličnog japanskog roka, uz naravno i dobro poznate hitove šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih. Dođite orni za ples sa ili bez maski kako vam drago!!!
Petak, u 20h, Okretnica, vidimo se;)

JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.