Wine Jam – Natural & Orange Wines, 07.10.2017. Beograd

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Wine Jam – Natural & Orange Wines, 07.10.2017. Beograd
Šumatovačka 72
07.Oct.2017
BeogradSrbija

Nastavljamo sa pričom o alternativnim i ekstremnim vinima, kako ih neki zovu ali ih polako i prihvataju.
Prirodno vino je ono gde se teži što manjim intervencijama i manipulacijama od strane čoveka da bi dobili što istinitiji i neposredniji izraz prirode i vinograda. Da bi to bilo uspešno potrebno je iskustvo, znanje i mnogo toga što bi učinilo da to vino bude dobro, jer nije dovoljno da je prirodno ako je neispravno.

Naši prijatelji iz restorana Saporibelli imaju odličnu kolekciju italijanskih vina koja spadaju u ovu kategoriju, jer je njihova gastro-vinska filozofija u potpunosti tako usmerena. Neki od tih vinara se smatraju među najboljima na svetu prema pojedinim stručnim mišljenjima. Nekoliko etiketa iz te kolekcije će biti za degustaciju.
I mi imamo začetak tog pravca koji se konačno širi i privlači sve veći broj domaćih proizvođača, čija vina ćete takođe probati.
Prošle godine smo već radili neke degustacije na tu temu i to je ostavilo traga. Trend je počeo da se uobličuje i ovom prilikom želimo da priredimo novi doživljaj ovih i ovakvih vina gde ćete okusiti svetski vrh kao i naše talente i majstore.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.