Workshop Akua Naru – Meet, greet, exchange 28.10.2017

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Workshop Akua Naru – Meet, greet, exchange 28.10.2017
Kneza Miloša 10, Beograd
28.Oct.2017
BeogradSrbija

Poznato je da u okviru svojih svetskih turneja Akua Naruhttps://www.facebook.com/akuanaru/ neretko ostvaruje kontakt sa lokalnim umetnicama, organizacijama, te ljubiteljima njene muzike uopšte.

U želji da upozna okolnosti pod kojima žene širom sveta stvaraju, žive i uživaju muziku, ova umetnica u različitim delovima sveta drži radionice na temu osnaživanja devojaka u umetnosti i svakodnevnom životu.

Prilikom prošle posete Srbiji, Akua je u Somboru učestvovala u javnom razgovoru “Informally with Akua Naru” na kom je govorila o svom stvaralaštvu, političnosti svojih tekstova i dosadašnjem aktivizmu.

Ovog puta, ljubiteljke njenog stvaralaštva imaće priliku da učestvuju na radionici “Meet, greet, exchange” koju će, na zadovoljstvo svih nas, Akua održati 28. oktobra u Klubnih ženau sreć. Ideja je da se devojke/žene koje se prijave za radionicu upoznaju sa Akuom, razmene sa njom i među sobom iskustva života i rada u Beogradu, odnosno Srbiji. Posebna pažnja biće posvećena pitanjima vezanim za process kreativnog stvaranja, pa će tako učesnice radionice imati jedinstvenu priliku da sa Akuom porazgovaraju o pisanju, muzici, umetnosti, politici i svemu onome što Akuin umetnički izraz objedinjuje.

Pozivamo sve zainteresovane devojke, i one koje se tako osećaju, da nam se 28. oktobra pridruže na radionici u Klubu srećnih žena i da zajedno Akui ukažemo na lepote i probleme života žena u Srbiji i Beogradu.
Radionica će trajati od 15 do 17 časova.

Tačna adresa je >> Klub srećnih žena, Pole dance fitness studio, Kneza Miloša 10. <<

Broj učesnika je ograničen, ulaz je besplatan!

Prijave nam šaljite na email adresu info@poledancefitness.rs !

Vidimo se u subotu!It is well-known that within its world tours Akua Naru is in contact with local artists, organizations and fans of her music in general.

Desiring to get to kown  the circumstances under which women around the world are creatingwith, live and enjoy music, this artist works in different parts of the world to hold workshops on empowering girls in art and everyday life.

This time, the lovers of her creativity will have the opportunity to participate in the workshop „Meet, greet, exchange“ which, to the satisfaction of all of us, Akua will be held on October 28 in Club Women’s Happiness.

The exact address is >> Club of Happy Women, Pole Dance Fitness Studio, Knez Miloša 10. <<

 


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.