Zvuci s' reke sa KoiKoi 26.06.2020

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Zvuci s' reke sa KoiKoi 26.06.2020
Braće Krsmanović 4
26.Jun.2020
18:00BeogradSrbija
Kolektiv United Sounds of Belgrave, sa željom da vam olakša izlazak u grad i ponovnu integraciju u društvo, predstavlja se serijom druženja u bašti KC Grada, oazi nadomak Save, mestu bega od gradske vreve i vike.

Kroz rezidenturu pod nazivom „Zvuci s’ reke sa …“ imaćete priliku da upoznate drugu stranu stvaraoca – muzičare, slikare, glumce, ilustratore ili pisce koji će se kroz svojevrstan odabir muzike prikazati u svetlu drugačijem od onog u kom ste navikli da ih vidite i čujete.

Druženje je zamišljeno u formatu matinea, kako biste posle škole, fakulteta, posla i obaveza ugrabili poslednje zrake zalazećeg sunca, zavalili se u ležaljku, pijuckali piće i opuštali se na muzičkim talasima naših gostiju. Svi su dobro došli, dovedite kuce, mace, prijatelje i rođake, a mi ćemo se postarati da vas opustimo i izmamimo osmeh na lice!

Drugi u nizu će vam se predstaviti beogradski bend KOIKOI, autentična skupina ljudi raznih profila – glumci, animatori, ilustratori, producenti. Dođite da se vozimo na talasnim dužinama u susret sutonu!

Podrška sceni: 200 RSD
Vizual: Jelena Krivokapić


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.